Iubitul vedetei de la Insula Iubirii s-a sinucis pentru ca nu poate sta fara ea! Declaratiile socante ale familiei

Publicat: 21 apr. 2019, 12:32 Autor: D. C. Vedete

Sophie Gradon s-a sinucis in urma cu cateva luni, intr-o criza de alcool si droguri. Iubitul ei, Aaron Armstrong, s-a sinucis si el la 20 de zile distanta.

Iubitul vedetei de la Insula Iubirii s-a sinucis pentru ca nu poate sta fara ea! Mama lui Aaron Armstrong a marturisit pentru mirror.co.uk ca fiul ei nu putea sta fara Sophie Gradon. Tanara de la Insula Iubirii s-a spanzurat in urma consumului excesiv de alcool si droguri.

La cateva luni de la moartea celor doi, detalii socante ies la iveala. Aaron Armstrong era indragostit pana peste cap de Sophie Gradon. Acesta a fost devastat de gestul iubitei sale si nu a putut suporta gandul unui trai fara ea. Asa ca, la 20 de zile de la sinuciderea ei, s-a omorat.

Iubitul vedetei de la Insula Iubirii s-a sinucis din dragoste

Aaron Armstrong s-a spanzurat din dragoste. Tanarul a fost cel care a descoperit cadavrul lui Sophie Gradon. Familia sustine ca decesul a fost greu pentru tanar. Acesta a trecut prin multe crize pana cand a decis sa isi ia viata, in dormitorul sau. Tanarul avea 25 de ani.

  • ”A vrut sa fie cu Sophie si sper ca este cu ea. Credea ca nu va putea trai fara ea. Avea o relatie grea cu ea. Moartea ei a fost o lovitura grea pentru fiul meu. Dupa inmormantarea ei, Aaron a inceput sa se autodistruga. Nu il puteam convinge sa vorbeasca despre asta”, a marturisit Donna, mama lui Aaron.

Sophie Gradon si Aaron Armstrong se iubeau la nebunie

Cu o zi inainte sa moara, Aaron a fost la un gratar cu prietenii sai. Mama lui credea ca da semne de vindecare, dar a doua zi dimineata l-a gasit mort in pat.

  • „Eram in soc, ca intr-o bula. Nu stiam ce sa fac. Am sunat la politie si la ambulanta. A fost agitatie cand fiul meu s-a sinucis. Dupa inmormantare, nu a mai venit nimeni. Toti au plecat si te intorci la viata ta care sta pe loc”, a mai adaugat mama tanarului.

Medicul legist a descoperit o cantitate mare de alcool si droguri in corpul tanarului. Acestia sustin ca aceste substante i-au intunecat judecata. Cu toate ca fiul lor a murit in urma cu cateva luni, familia sustine ca e devastata si inca nu poate trece peste deces. O vedeta de la „Insula Iubirii”, condamnata la inchisoare: „Mi-au pus catusele”

Publicat: 21 apr. 2019, 12:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă