Lorraine Warren a murit. Era ‘Vanatoarea de demoni’ si viata ei a inspirat filmul ‘The Conjuring’ VIDEO

Publicat: 20 apr. 2019, 19:22 Autor: D. C. Vedete

Este imposibil sa nu o stii, mai ales daca ai copilarit in anii '90. Este femeia pe care o mai vedeai, uneori, in filmele de groaza. A fost medium in viata reala.

Lorraine Warren a murit. Era ‘Vanatoarea de demoni’ si viata ei a inspirat filmul ‘The Conjuring’. Initial, aceasta a activat ca investigator de fenomene paranormale. Povestea ei a fost cunoscuta in toata America. Asa a primit porecla de Vanatoarea de demoni.

Lorraine Warren a murit, dar nu se cunosc prea multe detalii despre cauza mortii. Aceasta si-a dedicat viata activitatilor neobisnuite. Era pasionata si fascinata de paranormal. Cariera pe care a avut-o i-a inspirat pe producatorii filmelor horror de la Hollywood.

Lorraine Warren a murit la 92 de ani


Datorita vietii lui Lorraine Warren, dar a si domeniului in care activa, a luat nastere franciza horror The Conjuring. Aceasta a murit saptamana aceasta. Anunțul a fost făcut de Chris Mckinnell, nepotul ei.

„Noaptea trecută, bunica mea, Lorraine Warren, ne-a părăsit în liniște și pace, pentru a merge alături de dragul său Ed. Până în ultima clipă, a rămas exact așa cum o știm cu toții, veselă și zâmbitoare”, a transmis nepotul său, in urma cu cateva ore. A fost victima unui jaf armat! Vedeta a fost la un pas de moarte: Era sange peste tot…

Lorraine Warren, inspiratie pentru filme horror


Lorraine Warren a fost casatorita cu Ed, cel care i-a impartasit pasiunea. Cei doi au devenit o echipa celebra in lume. Au facut zeci de descoperiri de domeniul paranormalului. Echipa lor a fost sursa de inspiratie pentru James Wan, creatorul The Conjuring, dar si pentru creatorul ‘Amityville Horror’. Divort BOMBA in showbizul romanesc! Isi spun adio dupa 15 ani de mariaj! Daniel, parasit de sotia lui! 

In plus, activitatea lui Lorraine Warren a devenit subiect pentru mai multe romane de groaza, informeaza edition.cnn.com.

Publicat: 20 apr. 2019, 19:22 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă