Florin Piersic, mesaj socant de ziua lui: „Nu vreau să părăsesc niciodată acest pământ”

Publicat: 21 Apr. 2019, 14:19 News 3

Azi, in Duminica Floriilor, actorul isi serbeaza ziua de nume alaturi de cei dragi. Actorul a primit telefoane inca de la primele ore ale zilei.

Florin Piersic, mesaj socant de ziua lui dupa ce a tot fost felicitat. Actorul care are probleme de sanatate la un genunchi este serbat azi, in Duminica Floriilor. Acesta a fost sunat pe rand de toti prietenii, colegii si familia sa.

Florin Piersic, mesaj socant de ziua de nume. Dupa ce le-a multumit fanilor pentru urarile facute, acesta a vorbit despre moarte. Actorul in varsta de 83 de ani are probleme de sanatate, abia merge si e slabit. Cu toate astea, nu renunta la teatru, meseria lui de suflet.

Florin Piersic, mesaj socant de ziua lui

„E foarte frumos că mă sunați și vă gândiți la mine. Îmi aduc aminte cu nostalgie zilele din liceu, nu era decât un singur Florin și ăstă era Florin Piersic. Urez tuturor celor care poartă nume de flori bucurii sănătate și cel puțin la fel de mult noroc cât am avut eu în viața asta. Acum sunt în aeroport și plec la Cluj, acasă, la familie. Cred că băieții mei au programele lor, dar sigur vom lua legătura.

Am primit o groază de telefoane și fiecare spune că vrea să fie primul care să mă felicite. Sunt bine, n-am fost cel mai bine din tot ce se poate petrece dar mulțumesc părinților și prietenilor mei. Vreau să le mulțumesc și o să fie bine. Eu trăiesc cu speranța. În 16 și 18 mai am spectacolul -Străini în noapte- unde joc cu Medeea Marinescu, pe 17 mai joc aceeași piesă la Național.

În schimb, mai am o veste, am fost invitat la UNITER, la gala lor, unde o să primesc un premiu pentru toată activitatea. Apoi mă duc la Festivalul Filmului, care îmi poartă numele, la Iași.

Nu vreau să părăsesc niciodată acest pământ. Eu țara asta minunată nu pot să o părăsesc niciodată. Puteți să îmi oferiți orice pe lumea asta, nu plec din România pentru că asta e țara în care m-am născut și am avut cele mai multe bucurii ale vieții mele. Nu cred că alte bucurii pot apărea în viața mea, dacă nu sunt acasă”, a declarat Florin Piersic, citat de evz.ro.

Publicat: 21 Apr. 2019, 14:19 News 3
Pe aceeași temă