Dan Alexa si Anamaria Prodan, adevarul despre relatia lor! Antrenorul a rupt tacerea

Publicat: 20 Apr. 2019, 20:00 Vedete

Sunt prieteni buni, apropiati, se ajuta si gurile rele sustin ca au o relatie intima. Dar cei doi au tot negat si acum antrenorul rupe tacerea!

Dan Alexa si Anamaria Prodan, adevarul despre relatia lor. Antrenorul a decis sa rupa tacerea dupa ce s-a speculat ca cei doi ar fi intimi. Gurile rele sustin ca, de fapt, cei doi nu sunt prieteni, ci iubiti sau amanti, cum vreti sa le spuneti si dvs 🙂

Adevarul este insa altul! Dan Alexa a spus care este natura relatiei sale cu Anamaria Prodan. Cei doi sunt prieteni foarte buni si se ajuta, mereu. In plus, impresara Anamaria Prodan are si ce vorbi cu Dan Alexa, fiind pasionati de fotbal amandoi. Dar Ionel Ganea este cel care a aprins un mic foc, insinuand ca cei doi sunt amanti.

Dan Alexa si Anamaria Prodan, adevarul despre relatia lor

„Am fost deranjat când a zis Ionel Ganea ceea ce a zis. Cu Ana am o relaţie excepţională. Este un manager foarte bun, care se implică total. Marea ei calitate este că vorbeşte de Nicuşor Stanciu, care este produsul ei cel mai bun. Pentru ea, meseria asta este viaţă şi moarte.

Ana m-a ajutat şi mă ajută foarte mult, eu mă consult foarte mult cu ea, m-am consultat în momentele grele. Când am cunoscut-o eu, ea era foarte puternică. Ana este omul care nu pierde, face orice să fie foarte bună”, declară antrenorul. Anamaria Prodan din nou in expansiune: posteaza poze sexy pe Instagram la aproape 50 de ani! 

Dan Alexa, despre meseria de antrenor

  • „În meseria aceasta, presiunea este fantastică. Aşteptările sunt foarte mari şi e normal să îţi doreşti să ajungi cel mai bun. Din păcate, cei care conduc marile cluburi nu au o cultură a performanţei.
  • Când am pornit pe acest drum nici nu ştiam ce mă aşteaptă. Viaţa unui antrenor poate să fie foarte scurtă la o echipă. Din păcate, lumea te judecă mereu după ultimul rezultat, iar asta se întâmplă la toate echipele”, declară Dan Alexa, conform Antena Stars. Anamaria Prodan investeste in FC Arges? Impresara face o mutare BOMBA in lumea fotbalului
Publicat: 20 Apr. 2019, 20:00 Vedete
Pe aceeași temă