Anamaria Prodan investeste in FC Arges? Impresara face o mutare BOMBA in lumea fotbalului

Publicat: 10 Apr. 2019, 17:04 Vedete

Anamaria Prodan are planuri mari cu banii ei castigati prin munca. Aceasta se gandeste sa devina finantator la un club sportiv din Romania.

Anamaria Prodan investeste in FC Arges? Impresara face o mutare BOMBA in lumea fotbalului. Conform gsp.ro, aceasta ar purta discutii cu actuala conducere a clubului sportiv. Cei care au fost prezenti la masa negocierilor, alaturi de Prodanca, sunt avocatul Dan Idita și afaceristul Claudiu Florică.

Prima runda de negocieri cu cei din Pitesti a avut loc luni seara. Cristian Gentea, șeful PSD Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, și președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș, a confirmat întâlnirea. Se pare ca cei trei – Anamaria Prodan, avocatul Dan Idita și afaceristul Claudiu Florică – sunt nerabdatori sa semneze cu FC Arges.

Anamaria Prodan investeste in FC Arges?

Cu toate astea, intalnirea de luni seara le-a lasat un gust amar. Acestia sunt de parere ca tranzactia nu se va oficializa. Anamaria Prodan nu a putut fi contactată pentru a comenta posibilitatea de a ajunge la FC Argeș. Daca va semna cu FC Arges, Anamaria Prodan va alege antrenorul echipei.

Printre favoritii Anamariei Prodan se numara Dan Alexa, de la Dunarea Calarasi. Sunt sanse mari ca, daca Prodanca semneaza cu FC Arges, sa il numeasca pe el antrenorul echipei. Cine a luat averea Ionelei Prodan! Avea peste 2 milioane de euro si o sumedenie de bunuri

Anamaria Prodan, patroana de club sportiv?

  • „Da, discuțiile sunt avansate! Trebuie să facem o asociație sportivă. Noi nu avem drept de promovare, iar până la 30 iunie trebuie să schimbăm entitatea clubului din public în privat. Dânșii și-au manifestat intenția de a veni lângă noi în calitate de finanțatori. Rămâne de văzut dacă vom bate palma cu dânșii sau cu altcineva.
  • Dânșii sunt cei mai insistenți, sunt hotărâți, la fel suntem și noi, pentru că la anul vrem să promovăm. Dan Idita (n.r – apropiat al familiei Reghecampf) știe foarte bine partea juridică, a fost prezent, ne ajută. De altfel, zilele viitoare va începe o discuție între jurișiti. Domnul Claudiu Florică dorește să vină investitor la FC Argeș, el a fost cel care ne-a contactat”, a declarat Cristian Gentea.
Publicat: 10 Apr. 2019, 17:04 Vedete
Pe aceeași temă