Hilaria Baldwin a pierdut sarcina! Sotia lui Alec Baldwin e devastata

Publicat: 10 Apr. 2019, 15:24 Vedete

Sotia indragitului actor trece prin momente cumplite. Aceasta anuntase in urma cu o saptamana ca este insarcinata, din nou. Era a 5a sarcina a cuplului.

Hilaria Baldwin a pierdut sarcina! Sotia lui Alec Baldwin e devastata. In urma cu o saptamana, aceasta a anuntat ca e gravida, din nou. Urma sa fie a cincia sarcina a cuplului. Hilaria Baldwin a ramas insarcinata la mai putin de un an de cand a devenit mama.

Hilaria Baldwin a pierdut sarcina dupa ce chiar ea a marturisit ca ceva e in neregula. Aceasta sustine ca nu simte ca sarcina se dezvolta corect. Saptamana aceasta a fost la un control de rutina. Acolo medicii i-au facut o ecografie si i-au dat o veste fatala. Fatul ei a murit!

Hilaria Baldwin a pierdut sarcina

La cea mai recenta ecografie, inima fatului cu numarul 5 pentru Hilaria Baldwin si Alec Baldwin nu mai batea. Familia este devastata si indurerata, mai ales mama.

  • „Azi la ecografie nu-i mai bătea inimioară…așa că s-a terminat… Dar am niște inimioare foarte puternice și minunate aici lângă mine. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați ascultat, m-ați sprijinit și mi-ați dezvăluit poveștile voastre. Împreună devenim mai puternice’, a adăugat vedeta. Justin Bieber a confirmat casatoria cu Hailey Baldwin.

Hilaria Baldwin, probleme cu sarcina 5

Hilaria Baldwin a anuntat sarcina acum o saptamana

  • „Vreau să vă împărtășesc că, cel mai probabil, sufăr o pierdere de sarcină. Întotdeauna mi-am promis că dacă voi rămâne însărcinată din nou, vă voi anunța imediat, chiar dacă asta înseamnă ca pierderea mea (în cazul în care se întâmplă așa ceva) să fie cunoscută public.Întotdeauna am fost deschisă cu voi în ceea ce privește familia mea, sportul, sarcinile…. și nu vreau să țin secret ce mi se întâmplă, doar pentru că de această dată nu e de bine, ca de obicei’, a scris Hilaria pe Instagram.

Hilaria și Alec Baldwin au împreună patru copii. Toti sunt mici, cu varste sub 6 ani: Carmen Gabriela (5 ani), Romeo Alejandro David (10 luni), Rafael Thomas (3 ani) și Leonardo Ángel Charles (2 ani).

Publicat: 10 Apr. 2019, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă