Schimbare de situatie pentru Meghan Markle! Ducesa o ia pe urma Reginei Elisabeta in privina nasterii primului ei copil

Publicat: 10 Apr. 2019, 14:02 Vedete

Meghan s-a razgandit pe ultima suta de metri si a schimbat locatia nasterii primului ei copil.

Schimbare de situatie pentru Meghan Markle! Asemenea Reginei Elisabeta a II-a, Meghan a luat in considerare sa nasca in intimitatea casei ei din Windsor, in felul acesta va inlatura problemele cu paparazzi, au spus prietenii ei apropiati.

Meghan, in varsta de 37 de ani, vrea sa-i calce pe urme Suveranei si sa angajeze o moasa pentru a putea naste acasa, in noua locuinta de pe domeniul Berkshire.

Schimbare de situatie pentru Meghan Markle

Schimbare de situatie pentru Meghan Markle

Regina a fost adusa pe lume in casa bunicilor sai din Mayfair, iar la randul ei i-a nascut pe cei patru copii ai sai la Palatul Buckingham sau la Clarence House.

Multi oameni sunt panicati peentru ca Meghan are peste 35 de ani, iar la varsta aceasta exista riscul de a naste prematur sau de a avea nevoie de o epidurala sau cezariana.

Insa o buna prietena din America a spus ca Ducesa de Sussex, care inca practica yoga zilnic, este intr-o conditie extrem de buna si nu vede niciun motiv pentru care aceasta sa nu poata naste in intimitatea casei sale.

„Este alegerea ei, insa cu siguranta totul va depinde de cum se vor desfasura lucrurile la momentul respectiv” a spus o sursa apropiata de-a lui Meghan, potrivit Daily Mail.

Daca va merge mai departe cu planul sau, Meghan va putea naste fara nicio posibilitate de a-si elimina durerile, insa va avea optiunea unei bai calde, a unei piscine pentru nasteri sau a unei masinarii care foloseste impulsuri electrice pentru a reduce durerile sau spasmele muschilor.

Printul Harry va fi alaturi de ea non-stop, la fel cum a fost in toata perioada sarcinii, fiidnca amandoi au studiat diferite variante pentru ca nasterea sa decurga asa cum vor ei, si nu cum le este impus de traditii.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Apr. 2019, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă