Motivul pentru care Meghan Markle nu vrea sa fie vazuta dupa nastere

Publicat: 02 Apr. 2019, 19:18 Vedete

Mai este foarte putin pana cand Meghan Markle va da nastere primului ei copil, iar lumea este nerabdatoare.

Motivul pentru care Meghan Markle nu vrea sa fie vazuta dupa nastere. Toata atentia este concentrata asupra ei si a viitorului bebelus regal, iar zvonurile conform carora Meghan nu va alege sa nasca unde a nascut si Kate a fost confirmat.

Pana acum s-a zvonit ca Meghan va alege o clinica americana, nedorind sa nasca la un spital din Anglia. La scurt timp dupa a aparut un alt zvon un care se zicea ca a ales Spitalul Frimley Park, localizat langa Frogmore House.

Motivul pentru care Meghan Markle nu vrea sa fie vazuta dupa nastere

Meghan Markle nu vrea sa fie vazuta dupa nastere
Meghan Markle nu vrea sa fie vazuta dupa nastere

Kate si Printul William au pasit pe treptele spitalului Lindo imediat dupa nasterea celor trei copii regali, anul trecut prezenta lui Kate fiind imaculata la doar cateva ore dupa ce s-a nascut Printul Louis.

Meghan nu vrea sa treaca prin aceasta „tortura”, vrea sa se bucure de primele momente din viata ale copilului ei in familie, alaturi de sotul ei, Printul Harry. Nu vrea camerele atintite asupra ei si nici sa fie stresata de faptul ca trebuie sa arate impecabil.

O sursa a spus pentru TheSun: „Copilul lui Meghan nu se va naste la Lindo. Motivul este simplu: Meghan nu vrea sa faca ceea ce a facut Kate pana acum. Harry si Meghan sunt constienti ca nasterea copilului lor este de interes public, insa bebelusul nu este un mostenitor direct al tronului asa ca vor ca nasterea sa fie cat mai privata.

Meghan este stresata in privinta complicatiilor care pot aparea, precum o cezariana de urgenta, si nu vrea sa fie expusa presiunii de a arata impecabil pe treptele spitalului la doar cateva ore dupa nastere.

Ca orice alta mama la prima ei nastere, este terifiata despre aceasta procedura. Pentru ca are 35 de ani, este considerata o mama ‘in varsta’, iar uneori varsta poate duce la complicatii.

Meghan vrea doar o nastere normala, naturala si sa-si creeze legatura cu copilul ei, fara sa fie stresata ca trebuie sa arate impecabil pentru niste poze”.

Prenumele bebelușului

Nu se stie daca va fi un prenume clasic englezesc sau mai degraba cu influențe americane. Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al printului Harry, iar podiumul este completat de Victoria si Alice. Urmatoarele nume din top sunt masculine, Arthur si James, urmate apoi tot de apelative feminine, Elizabeth, Alexandra, Sofia, Grace si Mary.

Concediul postnatal

Ca toate mamele, ducesa Meghan va avea dreptul la un concediu postnatal si nu va trebui sa isi reia imediat indatoririle regale. In schimb, va putea sa participe la reuniuni si evenimente private.

Publicat: 02 Apr. 2019, 19:18 Vedete
Pe aceeași temă