Lavinia de la Puterea Dragostei, BATUTA! Tanara a ajuns de urgenta la spital FOTO

Publicat: 02 Apr. 2019, 16:03 Vedete

Concurenta de la Puterea Dragostei a fost batuta mar. A ajuns de urgenta la spital. Imaginile cu ranile ei oribile au fost publicate pe net.

Lavinia de la Puterea Dragostei, batuta mar. Tanara este cea mai noua concurenta din casa iubirii. Aceasta are 25 de ani si este din Constanta. A dorit sa participe la Puterea Dragostei de la Kanal D pentru ca il placea pe Madalin None. Dar el a fost eliminat si ea trebuie sa gaseasca pe altcineva.

Lavinia a fost batuta mar si imaginile au ajuns pe internet. Tanara se ocupa de o firma pe care parintii ei au fondat-o, in urma cu 15 ani. Se ocupa cu importul de textile pentru rochii de lux si de mireasa.

Lavinia de la Puterea Dragostei, BATUTA – FOTO

In acea perioada, avea un iubit. La un moment dat, tanarul s-a enervat pe Lavinia si a batut-o mar. Tanara a ajuns de urgenta la spital cu fata plina de sange si vanatai. Imaginile au aparut pe internet dupa ce un fan de-al ei a vrut sa ii ia apararea. Raluca de la Puterea Dragostei a facut videochat! Imagini cu ea, din timpul live-urilor erotice FOTO

Lavinia a fost criticata aspru de telespectatorii Puterea Dragostei. Acestia sustineau ca tanara s-a lasat fotografiata in ipostaze indecente. Dar un fan a spus adevarul: Lavinia a avut o relatie toxica, soldata cu violenta domestica. Lavinia de la Puterea Dragostei, poze sexy pentru un salon de masaj erotic! FOTO

  • „Nu mai judecați fără să știți! Femeia aceasta a avut o relație toxică, nu dau numele individului! Fostul iubit avea un salon de masaj erotic în Arad și pozele le-a făcut ca să îl ajute că nu avea fete. Omul era agresiv, iar ea, de temă, l-a ajutat. Drept exemplu sunt pozele de mai jos.
  • Ați observat și în emisiune că ea evită certurile și lasă de la ea. Hamude, de exemplu, când țipă și aruncă, pe ea o sper și încercă să aplaneze conflictul dându-i dreptate sau tace”, a scris pe Facebook persoana care a făcut toate detaliile publice, conform wowbiz.ro.

Lavinia de la Puterea Dragostei si-a luat un ou in cap de la Adrian VIDEO

Publicat: 02 Apr. 2019, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă