Mihai Morar a fost inlocuit de la „Rai da’ Buni”. Cine i-a luat locul

Publicat: 02 Apr. 2019, 15:14 News 3

In editia de ieri a emiisunii "Rai da' Buni", Mihai Morar a lipsit din platou.

Astfel, telespectatorii au fost socati sa vada ca in locul lui a venit o cunoscuta actrita romanca. Si nu oricine, ci Paula Chirila, care deseori a fost invitata in cadrul acestei emisiuni.

In mod automat, oamenii au crezut ca este o farsa de 1 aprilie, asteptandu-se la ceva de genul, insa Paula a tinut sa precizeze ca nu este cazul. Mihai a rugat-o sa-l inlocuiasca atat in editia din data de 1 aprilie, cat si pe 2 aprilie.

Mihai Morar a fost inlocuit de la „Rai da’ Buni”

Mihai Morar a fost inlocuit de la Rai da' Buni

La un moment da, Mihai Morar a intrat in direct prin telefon la emisiune, pentru a se scuza si pentru a-si motiva absenta in fata telespectatorilor Antenei Stars.

„Nu e păcăleală de 1 aprilie! Mihai Morar nu prezintă „Răi da’ buni” în această seară. Şi nici mâine seară n-o să fie păcăleală de 2 aprilie, pentru că nici mâine seară nu va fi prezent. Nu ştiu cum i-a venit ideea să-mi dea pe mână frumuseţe de emisiune.

Nu ştiu de ce. Sincer, mă simt mai bine în postura de invitat pe canapeaua aceea a lui Morar, nu în postura de moderator. Dar, dacă m-a rugat frumos, cum să refuzi aşa mândreţe de băiat”, a spus Paula Chirila, potrivit Libertatea.

Mihai Morar va fi tata pentru a treia oara

Veste minunata pentru familia Morar. Inca un membru al familiei este pe drum.

Gabriela, sotia lui Mihai Morar este insarcinata pentru a doua oara. Anuntul a fost facut de indragitul moderator Mihai Morar, pe toate canalele de socializare.

Anuntul a venit pe 25 martie, chiar intr-o zi de sarbatoare, fiindca in acea zi in Romania s-a sarbatorit Buna Vestire, cunoscuta si sub denumirea populara de „Blagovestenia”.

👭🤰🏼🤷🏻‍♂️
Astăzi, de Buna Vestire
Vă dăm primii de știre: 
Vom fi părinți a treia oară.
E frățior sau surioară?!
#familiaMorar” a fost mesajul postat de Mihai Morar, insotit de o poza cu sotia sa insarcinata si cele doua fetite.

Publicat: 02 Apr. 2019, 15:14 News 3
Pe aceeași temă