S-a vindecat de cancer in faza terminala! Avea tumori in tot corpul si urma sa moara. Cum s-a salvat VIDEO

Publicat: 02 Apr. 2019, 14:24 Life

Xsara Sanderson a fost diagnosticata cu cancer in stadiu 4 in luna iulie 2018. A urmat un tratament pe care a decis sa il opreasca in noiembrie 2018.

S-a vindecat de cancer in faza terminala! Era in faza terminala si nu avea vreo sansa sa isi revina la normal. Tanara din imagini s-a vindecat de maladia necrutatoare, desi credea ca va muri.

Xsara Sanderson s-a vindecat de cancer, fiind in faza terminala. Femeia de 20 de ani a fost diagnosticata de catre medici cu Limfom Hodgkin, in stadiul 4. Este cea mai avansata forma a bolii, fiind caracterizata de aparitia mai multor tumori in intregul corp.

Totusi, tanara originara din regiunea Yorkshire, in Marea Britanie, s-a vindecat in mod miraculos. Pentru ca medicii nu ii mai dadeau vreo sansa sa se faca bine, ea incepuse chiar sa isi planuiasca inmormantarea. A aflat ca e bolnava la varsta de 19 ani si a urmat un tratament de profil, de chimioterapie.

Insa, in luna noiembrie a anului trecut, tanara femeie a decis sa intrerupa sedintele de acest fel, pentru ca nu le mai vedea niciun rost. Ea isi acceptase deja soarta, si urma sa moara peste alte cateva saptamani. A reusit sa se faca bine abia dupa ce a renuntat la chimioterapie!

S-a vindecat de cancer in faza terminala

Tanara de 20 de ani s-a vindecat de cancer, desi era in faza terminala

Ultimele analize pe care aceasta si le-a facut, cu cateva luni de zile in urma, au aratat ca in corpul ei nu mai exista deloc tumori. Tanara din Anglia s-a vindecat de cancer si spune ca ar fi murit, cel mai probabil, daca ajungeau sa ii mai fie administrate medicamentele impotriva maladiei.

Desi medicii ii sfatuiesc pe cei bolnavi sa nu intrerupa un asemenea tratament, iata ca in cazul de fata a fost o decizie inteleapta. Nu se stie daca va avea urmari pe termen lung, dar parintii fetei considera ca au in fata lor un adevarat miracol de la Dumnezeu.

„Mi-am planuit inmormantarea si acum imi planuiesc restul vietii mele! Am impartasit vestea in mediul online, si simt nevoia sa imi cer scuze, pentru ca s-au strans bani pentru inmormantarea mea! Lumea a facut donatii mari, nu le pot accepta. Vreau sa le ofer celor care au incercat sa ma ajute toti banii inapoi”, a scris tanara pe Facebook, dupa ce s-au strans donatii pentru ea. Pentru Xsara Sanderson a fost deschis un cont pe un site de profil. Dar ea a decis sa nu pastreze acei bani, dupa ce a aflat ca s-a vindecat de cancer.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 02 Apr. 2019, 14:24 Life
Pe aceeași temă