Romanca ucisa pe o trecere de pietoni din Belgia. Cine e vinovatul

Publicat: 02 Apr. 2019, 13:29 News 3
Romanca ucisa pe o trecere de pietoni din Belgia. Cine e vinovatul

Familia tinerei de 30 de ani traieste clipe de cosmar in acest moment, dupa ce tanara a decedat.

Romanca in varsta de 30 de ani era stabilita in Belgia, intr-o localitate de langa Bruxelles. Localnicii sunt furiosi pentru aceasta crima si pe soferul neatent care i-a curmat viata.

Zona unde tanara a fost ucisa pare blestemata, fiindca in trecut mai multe persoane au fost ucise pe aceeasi trecere de pietoni unde a murit si romanca noastra.

Romanca ucisa pe o trecere de pietoni din Belgia

Romanca ucisa pe o trecere de pietoni din Belgia

Femeia locuia intr-o localitate de langa Bruxelles, Belgia. Dupa ce a iesit dintr-un parc, s-a indreptatat catre o trecere de pietoni pentru a ajunge pe cealalta parte a strazii, moment in care a fost lovita brutal de un autoturism.

O echipa de salvare a fost chemata imediat la fata locului, insa, din nefericire, tanara a murit pe loc si n-au mai putut sa faca nimic pentru a-i salva viata.

Tanara s-a angajat in traversarea trecerii de pietoni dupa ce doua masini au oprit, dandu-i prioritate. Lucru care nu s-a intamplat si cu a treia masina, lovind-o din plin.

Soferul vinovat are doar 19 ani si a fost retinut pe loc de politisti, insa nu pentru mult timp, pentru ca ulterior a fost eliberat. Procurorii au stabilit ca tanarul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, si nici nu avea cazier, de aceea s-a decis eliberarea lui, potrivit Antena3.

Publicat: 02 Apr. 2019, 13:29 News 3
Pe aceeași temă