Vlad episodul 6 online VIDEO. Vlad se da bine pe langa Stefan. Oare ce plan are?!

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:26 Vedete

Luni, 1 aprilie 2019, PRO TV a difuzat un nou episod din serialul Vlad, un remake romanesc al serialului turcesc Ezel, difuzat de Kanal D.

Vlad episodul 6 online VIDEO. Fanii productiei au avut parte de un episod tensionant. Vlad a decis ca este mai bine sa castige increderea lui Stefan. Asa ca l-a invitat pe acesta la o plimbare cu yahtul sau. Pe langa Vlad si Stefan, pe yaht, s-au mai aflat si Eliza si Roxana.

In aceste momente, Vlad face eforturi mari. Vrea sa le intre in gratii celor trei (Stefan, Eliza si Roxana). Spera sa reuseasca sa le intre sub piele. In timp ce acesti patru protagonisti sunt pe yaht, Leo ajunge in apartamentul lui Vlad. Acolo cauta informatii noi.

Vlad episodul 6 online VIDEO

Leo da de Micky in apartamentul lui Vlad. Acolo discuta cu el si afla informatii noi. Viata Elizei capata o turnura neasteptata. Aceasta a primit un mesaj de acasa si, dupa multi ani, se va intalni cu tatal ei. Din pacate, Leo o urmareste si o confrunta. Intre cei doi ies scantei.

  • „Ce mai puneți voi la cale? De acum nu o să te mai bată la cap. Am făcut ce fac de obicei, curăț după voi…”, îi spune Leo, conform site-ului oficial Vlad.

Ulterior, Stefan se duce la locuinta Mariei si a lui Petre. Se preface ca e interesat de starea de sanatate a mamei lui Adrian. In realitate, vrea sa afle informatii noi despre Vlad. Afla ce s-a intamplat in episodul 6 dand click pe linkul de mai jos. Vizionare placuta! 🙂

Episodul introductiv al serialului Vlad a transformat PRO TV în lider de audiență pe cele trei segmente: național, urban și comercial. Peste 1.700.000 de români s-au uitat, la nivelul întregii țări la primul episod.

Vlad episodul 6 online VIDEO – click aici sa vezi filmul complet!

Vlad episodul 5 online VIDEO full – click aici!

Vlad episodul 4 online VIDEO full – click aici!

Serialul Vlad episodul 3 online – click aici!

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă