Vlad episodul 5 online VIDEO full. Intalnirea emotionanata la mormant intre Eliza, Maria si Razvan

Publicat: 26 mart. 2019, 13:19 Autor: Simona News 3

Aseara, 25 martie 2019, a avut loc al cincilea episod al serialului "Vlad", produs de Pro TV.

Vlad episodul 5 online VIDEO full. Dupa disparitia lui Adrian a avut loc o intalnire emotionanta la mormant intre Eliza, Maria si Razvan. Razvan a incercat s-o alunge pe fosta iubita a fratelui sau, insa Maria l-a oprit la timp.

Eliza ii invita pe baieti la Casa Dragomir, unde se afla si Vlad. A fost o intalnire plina de emotii, insa trebuie sa urmariti tot episodul pentru a vedea reactia Elizei atunci cand Vlad o intreaba despre relatiile anterioare.

Vlad episodul 5 online VIDEO full

Vlad episodul 5 online VIDEO full

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 5 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. Este vorba despre o poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.
Publicat: 26 mart. 2019, 13:19 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă