Poza cu Andreea Balan care a ingrozit internetul. Acum stim de ce poarta jartiere pe patul de spital

Publicat: 26 mart. 2019, 09:41 Autor: Simona News 3

Andreea Balan inca nu si-a revenit si trece prin clipe grele, fiind atent monitorizata de medici.

In prezent, Andreea Balan se afla in recuperare dupa ce a trecut prin trei operatii in trei saptamani, fiindca are probleme legate de coagularea sangelui.

In urma cu cateva zile Andreea a ajuns la spital dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange, iar medicii au fost nevoiti sa intervina iar chirurgical.

Poza cu Andreea Balan care a ingrozit internetul

Poza cu Andreea Balan care a ingrozit internetul

Ce a spus medicul care s-a ocupat de Andreea Balan

A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic.

O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa?” a declarat medicul Ovidiu Penes, potrivit Unica.

Andreea Balan, dureri cumplite VIDEO

Andreea Balan a simtit nevoia sa-si tina fanii la curent si a postat un nou vlog in care a povestit tot procedeul prin care a trecut. La un moment dat avea dureri atat de mari, incat a rugat doctorii sa-i dea morfina.

„Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere. Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni” a spus artista in vlog.

Andreea Balan, plina de vanatai pe picioare

Intr-una din ultimele poze postate de artista, dar si in ultimul vlog, Andreea a putut fi vazuta cu o pereche de ciorapi albi iar toata lumea s-a intrebat de ce poarta asa ceva pe patul de spital.

In realitatea, sunt jambiere anti-tromboze, pentru ca i s-au format vanatai din cauza injectiilor care i se fac in picioare.

„Clexanul (n.r.: tratamentul injectabil pe care îl face Andreea Bălan) se da când coagularea e prea bruscă. Apare o stare de sângerare, se consuma niște timpi, prin unele locuri face cheaguri, în alte locuri sângerează și nu face cheaguri”, a mai adaugat doctorul Ovidiu Peneş, potrivit spynews.ro.

Publicat: 26 mart. 2019, 09:41 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă