Andreea Balan a fost externata. Primele poze cu vedeta dupa ce a fost gasita intr-o balta de sange

Publicat: 21 Mar. 2019, 16:38 News 3

In urma cu scurt timp, Andreea Balan a fost externata dupa ce a ajuns iar de urgenta la spital.

In aceasta dimineata, Andreea Balan a ajuns iar pe mana medicilor, dupa ce a fost gasita intr-o balta de sange. Din cauza hemoragiei masive si a hematoamelor formate, artista a fost nevoita sa se interneze, potrivit SpyNews.

Andreea Balan a fost externata. Primele poze cu vedeta

Andreea Balan a fost externata. Primele poze cu vedeta

Andreea a fost deja externata, pentru ca momentan nu se poate interveni chirurgical, din cauza ca in urma cu doua saptamani a suferit deja doua operatii.

Momente de groaza pentru Andreea Balan care a ajuns din nou pe mainile medicilor. Se pare ca ghinionul nu se mai termina pentru artista noastra.

Primele imagini cu Andreea Balan la spital

In urma cu putin timp, Andreea Balan a postat un InstaStory pe contul ei de Instagram, iar pe filmare se vede ca vedeta este pe patul de spital, cu o perfuzie in brat, iar in descriere a spus „A treia oara la spital”, alaturi de emoticoane triste.

Probabil in urmatoarele ore Andreea sau sotul ei, George Burcea, vor da mai multe detalii cu privire la starea de sanatate a vedetei. Andreea Balan, marturii complete din INFERN.

Ce a spus medicul care s-a ocupat de Andreea Balan

„A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic.

O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa?

Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația.

Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește”, a declarat medicul Ovidiu Penes, potrivit Unica.

Publicat: 21 Mar. 2019, 16:38 News 3
Pe aceeași temă