Andreea Balan, marturii complete din INFERN! „A fost o minune, putea sa-mi moara si copilul! Noroc ca au scos-o pe Clara inainte!” Detaliile povestite de ea te vor soca!

Publicat: 07 mart. 2019, 10:26 Autor: D. C. Vedete
Andreea Balan, marturii complete din INFERN! A fost o minune, putea sa-mi moara si copilul! Noroc ca au scos-o pe Clara inainte! Detaliile povestite de ea te vor soca!

Andreea Balan a reusit sa treaca cu bine peste stopul cardio respirator pe care l-a suferit in timpul nasterii iar acum povesteste prin ce a trecut.

Andreea Balan, marturii complete: „A fost o minune, putea sa-mi moara si copilul!” Artista a intrat prin telefon la Antena 3 unde a vorbit cu Mihai Gadea despre drama prin care a trecut. Ea a fost inconstienta mai bine de 20 de ore si nu mai stia nimic din ce i s-a intamplat dar doctorii i-au dat toate detaliile si se pare ca situatia a fost mult mai grava decat a aflat publicul larg. Una dintre doctorite chiar i-a spus Andreei ca a fost un caz in care si copilul si mama au murit din aceeasi afectiune care a survenit in cazul ei.

„Abia astazi am ajuns in salon, abia astazi am tinut-o in brate pe Clara. Pana astazi am fost intr-o lupta cu moartea, fara sa exagerez. Chestia asta se poate intampla nu doar la cezariana, se poate intampla ca lichidul amiotic sa intra in sange si mama moare. Doctorita mi-a povestit ca a avut un caz in care a murit si copilul pentru ca a intrat si in sangele copilului, deci lichidul din placenta nu trebuie sa intre in sange. La mine a fost noroc ca a iesit fetita, m-au deschis si dupa aceea s-a intamplat toata aceasta cascada si stopul cardio respirator.” a declarat Andreea Balan

„A fost o minune ca mai intai au scos-o pe ea, daca nu interveneau eu puteam sa mor. M-au intubat si abia aseara mi-au scos tubul. Mi-au facut o groaza de antibiotice, mi-au bagat foarte mult sange, deja sangele meu era contaminat si au trebuit sa-mi faca transfuzii. George mi-a povestit tot si doamna doctor. El era foarte panicat, a iesit asistenta cu copilul, i-a zis, uite ce frumos e copilul, hai sa mergem de aici pentru ca nu voiau sa-l lase acolo sa vada cum sunt eu resuscitata. El si-a dat seama ca e ceva in neregula, a durat foarte mult, eu nu mai ieseam din sala de operatie, el statea acolo si astepta vesti si au venit 3 doctori si i-au explicat ca situatia e destul de grava, nu stim stim trebuie sa asteptam. A stat cu emotii si cu frica pana azi de dimineata” si-a mai continuat ea povestea.

Andreea Balan, marturii complete: „A fost o minune, putea sa-mi moara si copilul!”

Mihai Gandea a simtit nevoia sa impartaseasca si el cu ea un moment dramatic din copilaria lui timpurie: „Mama mea imi scria zilele trecute. Eu la cutremurul din 77 aveam doar cateva luni, sunt nascut in Ianuarie 1977, iar la cutremur aveam doar cateva luni si isi aduce aminte tot ce s-a intamplat si ca era un moment dramatic cand biblioteca putea sa cada peste noi. Eu la ora aceea ma alaptam si parintii mei au considerat ca a fost o minune din partea lui Dumnezeu, eu fiind mic, cumva poate ca eram inocent si Dumnezeu a avut asa o privire speciala.”

Publicat: 07 mart. 2019, 10:26 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă