Prima poza cu Andreea Balan si Clara Maria! Cum arata vedeta dupa stopul cardio-respirator

Publicat: 06 Mar. 2019, 18:25 Vedete

Andreea Balan si-a revenit si a postat prima poza cu ea si fetita ei, Clara Maria.

Vesti bune pentru Andreea Balan, dupa calvarul prin care a trecut. Vedeta si-a revenit dupa stopul cardio-respirator iar acum se simte ok si isi poate tine in sfarsit fetita in brate.

In urma cu doar cateva minute aceasta a postat o poza cu ea si micuta ei, Clara Maria. In poza se poate vedea cum Andreea se afla pe patul de spital, in timp ce isi tine fetita in brate.

Prima poza cu Andreea Balan si Clara Maria

andreea balan

  • „Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc.
  • Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!
  • Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata!
  • Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc. ?❤️?‍?‍?‍????” a scris Andreea in descrierea pozei.

De ce a facut Andreea Balan stop cardio-respirator

Un medic celebru a vorbit in exclusivitate cu Cancan si a dat mai multe informatii despre cauza care a dus la stopul cardio-respirator al Andreei Balan.

„În general, pot apărea astfel de complicații din cauza problemelor cardiace ale pacientului și despre care echipa medicală nu are cunoștință. Totul pleacă de la tulburările ritmului cardiac, iar anestezia ce se face în aceste cazuri activează problemele cu inima care duc la complicații destul de serioase.

În astfel de cazuri, imediat după naștere, pacienta trebuie supusă unor analize amănunțite pentru stabilirea problemelor. Nu este exclus ca pacienta să aibă de urmat un tratament strict în următoarea perioadă, dar totul depinde de rezultatul investigațiilor”, a declarat celebrul doctor, in exclusivitate pentru Cancan.

Prima poza cu Andreea Balan si Clara Maria

Publicat: 06 Mar. 2019, 18:25 Vedete
Pe aceeași temă