Declaratii incredibile ale Mirelei Vaida despre Andreea Balan: „Ziceai ca prevesteste ca o sa se intample o nenorocire”

Publicat: 06 Mar. 2019, 17:45 Vedete

Mirela Vaida este in stare de soc din cauza tragediei care i s-a intamplat Andreei Balan.

In scurt timp si Mirela va deveni din nou mamica, pentru ca urmeaza sa nasca cel de-al treilea copil. Dupa cum a optat si la celelalte doua nasteri, Mirela o sa nasca tot natural, daca nu vor fi prezente complicatii. Insa totul indica ca decurge in parametri normali.

Invitata la petrecerea Kids Party OK!&Next, Mirela Vaida a vorbit despre colega de trust, Andreea Balan, spunand ca este socata de faptul ca aceasta a trecut printr-un stop cardio-respirator.

Declaratii incredibile ale Mirelei Vaida despre Andreea Balan

Declaratii incredibile ale Mirelei Vaida despre Andreea Balan

„Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva…Eu cu Andreea am vorbit şi, cumva, am fost tot timpul în legătură, pentru că ştiam că naştem la distanţă mică, pentru că ştiam că ea îşi doreşte al doilea copil…

Ea ne-a şi ţinut la curent cu toate pregătirile, pe Instagram, pe Facebook. A spus exact câte ore mai are până naşte, că e ultima burtică, că se îmbracă mulat, câte kilograme a luat, cum şi-a pregătit rezerva în spital – şi am văzut cu toţii – şi spunea: „Mai am puţin şi o ţin în braţe pe Clara Maria”.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2019, 17:45 Vedete
Pe aceeași temă