Serialul Vlad. Cine este Stefan Dragomir, personajul negativ din productia PRO TV

Publicat: 06 mart. 2019, 16:20 Autor: D. C. Vedete

In ultimele doua saptamani, postul tv din Pache Protopopescu a difuzat doua episoade dintr-un serial nou. Este un remake al serialului turcesc Ezel.

Serialul Vlad. Cine este Stefan Dragomir, personajul negativ din productia PRO TV? Rolul lui este interpretat de celebrul actor Andrei Aradits, in varsta de 46 de ani. Este un rol pe care celebrul actor il joaca extrem de bine. In serialul Vlad, de la PRO TV, Stefan Dragomir incearca sa o cucereasca pe Eliza.

Dupa lupte lungi si grele, Stefan Dragomir reuseste ce si-a propus. In film, acesta se va casatori cu Eliza. Dar obsesia pe care o are nu se stinge, ci se amplifica dupa ce devin un cuplu cu acte. Stefan Dragomir nu este convins de sentimentele ei. Asa ca incepe lupta pentru tot ce isi doreste el, de fapt. Si anume… sa urce pe scara sociala!

Serialul Vlad. Cine este Stefan Dragomir, personajul negativ

Rolul lui Stefan din Vlad este jucat de celebrul actor Andrei Aradits. Acesta e un actor de film, teatru si serial. A fost parte a juriului emisiunii Te cunosc de undeva, coleg cu Andreea Balan care a suferit un stop cardio-respirator in aceasta saptamana.

Serialul romanesc ‘Vlad’ a creat isterie printre oameni, toti fiind curiosi sa vada ‘noul fenomen cinematografic’. Se pare ca ‘Vlad’ este un remake dupa serialul turcesc ‘Ezel’, Pro TV ul cumparand drepturile pentru a produce serialul, potrivit paginademedia.ro.

Povestea serialului Vlad

Serialul a fost inspirat din povestea lui Monte Cristo, unde personajul principal, Adrian Anutei, un fost condamnat la inchisaore, inchis pe nedrept pentru un jaf pe care nu l-a comis, revine dupa patru ani sub numele de Vlad Pop pentru a se razbuna.

Asadar Vlad (interpretat de Adrian Nartea), isi va tine adevarata identitate cat mai bine ascunsa si va incerca sa se razbune pe prietenii lui care l-au tradat, si anume Stefan Dragomir (Andrei Araditz) si Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

Dupa câteva experiente traumatizante, Vlad primeste șansa la o noua viata, fiind indrumat de Cezar (Bebe Cotimanis). Va deveni un barbat puternic, bogat si sarmant, avand alaturi de el aliati dornici de a-l razbuna, punand la punct planul perfect de razbunare.

Filmele in care a jucat Andrei Aradits

  • Tatal fantoma” (2009), “Bunraku” (2009), “Cenusa si sange” (2009), “Slaughter” (2009), “Contra timp”(2008), “Restul e Tacere” (2008 ), “Greseala din trecut” (2007).
  • “Mafalda di Savoia” (2006), “In familie” (2002)-rolul Florin Avram, “Efect 30” (2009), “Narcisa salbatica”, in rolul lui Cristian (2010).

A jucat si in scurtmetrajul “10”, regia Dorian Boguta, selectat in 2010 la Festivalul de Film Cannes, in afara competitiei si inclus in programul “Romanian Short Waves 2010”, informeaza paginadeseriale.ro.

Publicat: 06 mart. 2019, 16:20 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă