Serialul Vlad episodul 2, mai slab decat primul. Cati romani s-au uitat la el, pe PRO TV

Publicat: 05 Mar. 2019, 15:21 Vedete

Vesti triste pentru producatorii serialului romanesc ce este un remake al serialului turcesc Ezel, difuzat in urma cu cativa ani de Kanal D.

Serialul Vlad episodul 2, mai slab decat primul. Conform paginademedia.ro, care inregistreaza audientele tuturor posturilor tv, PRO TV nu a mai rupt norma ca la primul episod din Vlad. Cu toate astea, PRO TV a ramas lider pe intervalul orar la care serialul e difuzat.

Vlad este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel. Postul tv a cumparat licenta si il refac, cu actori romanesti, respectand intocmai scenariul original, turcesc. Primul episod a fost o copie 1:1 a primului episod din serialul Ezel.

Serialul Vlad episodul 2 – audiente nationale

Peste 1,5 milioane de români s-au uitat în fiecare minut la serialul Vlad, cu Adrian Nartea în rolul principal (la primul episod, săptămâna trecută, se uitau peste 1,7 milioane de români).

Pro TV a fost cel mai urmărit post pe interval, având aproape 400.000 de telespectatori în plus peste locurile doi și trei, ocupate, cu cifre aproape egale, de Exatlon (Kanal D) și de Asia Express (Antena 1).

Serialul Vlad episodul 2 – audiente urbane

  • La orașe, Vlad a avut, la al doilea episod, până în 800.000 de telespectatori medie. Săptămâna trecută, audiența în mediul urban se apropia de un milion de oameni.
  • Pro TV a fost pe primul loc, dar la o diferență mai mică decât săptămâna trecută. La al doilea episod din Vlad, Pro TV a avut 180.000 de telespectatori în fața Antenei 1. În urmă cu o săptămână, a avut un plus de 300.000.

Serialul Vlad a inregistrat o scadere considerabila la publicul comercial. O medie de 360.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani la al doilea episod, față de 420.000 la debutul de săptămâna trecută.

Publicat: 05 Mar. 2019, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă