Gabi Cristea, inlocuita de o actrita la Te iubesc de nu te vezi. Blonda e sexy si tinerica!

Publicat: 05 Mar. 2019, 13:01 Vedete

Dupa ce a ajuns de urgenta la spital din cauza contractiilor, Gabi Cristea a fost inlocuita de producatorii emisiunii pe care o prezinta la Antena Stars.

Gabi Cristea, inlocuita de o actrita la Te iubesc de nu te vezi. Cea care va prezenta emisiunea de la Antena Stars se numeste Bianca Sarbu. Conform spynews.ro, ea ii va tine locul Gabrielei Cristea cat va naste si va sta in concediu maternal.

Bianca Sarbu este o actrita din Romania. In trecut, aceasta a prezentat emisiunea Agentia VIP, alaturi de celebrul prezentator Cristi Brancu. In urma cu aproape un an, Bianca Sarbu s-a casatorit cu noua ei jumatate, dupa ce primul ei sot a murit. Gabi Cristea a parasit emisiunea tv luni, inainte de a intra in direct, deoarece se simtea rau.

Gabi Cristea, inlocuita de Bianca Sarbu la Antena Stars

„Sunt bine, staţi liniştiţi. Nu m-am simţit confortabil. Medicul mi-a spus că orice chestie ieşită din comun trebuie verificată. Atât eu cât şi bebeluşul trebuie să fim în ordine. Am simţit că ceva nu este cum ar trebui să fie. Am zis să mergem la spital să vedem despre ce e vorba.

Încercăm să ne relaxăm. Eu sper ca totul să fie bine. Mă simt bine, în sensul că am avut nişte mici contracţii şi n-a vrea să am surprize. Nu pot să spun nimic până nu fac un control”, a transmis vedeta.

  • „E ok că am venit la doctor. Am avut nişte contracţii false, dar am recomandarea să mă duc acasă şi nu am voie să stau în picioare. Dacă vreţi vă invit pe la mine să mai vorbim”, a mai spus ea după ce a plecat de la clinică.
  • „Să ştii că eu mă aşteptam cumva să nu se întâmple nimic astăzi, dar controlul e control. O să fie bine!”, a adăugat partenerul ei de viață, Tavi Clonda, la Antena Stars.
Publicat: 05 Mar. 2019, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă