Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie! A facut pasul cel mare dupa ce primul sot i-a murit in brate

Publicat: 13 Jan. 2018, 12:37 Vedete

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie! Asta dupa ce primul ei sot a murit in timp ce ea il tinea in brate. Acum, dupa ce a suferit, Bianca Sarbu si-a intalnit dragostea. Prezentatoarea tv si actrita la Teatrul Constantin Tanase a marturisit ca pur si simplu asa a simtit.

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie cu un barbat mai tanar decat ea. Diferenta dintre cei doi este de 11 ani, dar nu pare sa ii deranjeze.

“Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotarat. Femeia matura si desteapta zice DA. A rasarit soarele si pe strada mea, soarele Bogdan. L-am asteptat foarte mult timp. El este rasplata mea.

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie!

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie!Ne-a acceptat pe toti pentru ca i-am spus ca suntem la pachet. Eu sunt o femeie misto, este norocos ca ma are. Astazi avem o luna de cand ne-am cunoscut. Nu mai sunt Sarbu.

Asa este normal, cand iubesti un barbat sa-i iei numele. De astazi sunt Bianca Romanescu. Nu ne grabim, nu sunt insarcinata. Da, ne dorim un copil”, a spus Bianca pentru Spynews.ro

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie!“A fost usor sa spun DA. Nu am avut emotii, foarte putin. Am zis de doua ori DA. Ma inteleg foarte bine cu copiii ei”, a marturisit sotul Biancai Sarbu, Bogdan Romanescu.

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie!

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie!In urma cu 5 ani, actrita Bianca a trecut prin cele mai cumplite clipe din viata ei. Sotul ei, care era si el actor la Teatrul Constantin Tanase, a murit pe scena, in bratele sotiei sale. Tragedia s-a intamplat la o nunta.

“Am plecat sa cantam la o nunta si ne-am intors la o inmormantare, la inmormantarea sotului meu”, povestea Bianca despre Marian, primul ei sot.

Bianca Sarbu s-a casatorit la o luna de relatie!In plus, dupa aceasta perioada cumplita din viata, cand a ramas fara sot si a trebuit sa le explice copiilor ce s-a intamplat, Bianca Sarbu a fost lovita de viata din nou.

Prezentatoarea tv a aflat ca are cancer de piele. A fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a i se indeparta tumora. Din fericire, in prezent se simte bine.

Publicat: 13 Jan. 2018, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă