Bianca Sarbu s-a casatorit religios! Cum arata prezentatoarea Antena Stars in rochie de mireasa VIDEO

Publicat: 10 Jun. 2019, 10:16 Vedete

Actrita si prezentatoarea tv, care o inlocuieste pe Gabi Cristea la Te iubesc de nu te vezi, s-a casatorit religios cu sotul ei, weekendul trecut, in Capitala.

Bianca Sarbu s-a casatorit religios cu sotul ei, Bogdan Romanescu. Cei doi s-au casatorit civil in urma cu mai bine de un an, la doar o luna de cand Bianca Sarbu a inceput relatia cu tanarul. Dar nu s-au grabit sa faca nunta pana in 2019. Evenimentul fericit a avut loc la Biserica Sfantul Anton, din Bucuresti.

Pentru fericitul eveniment, mireasa Bianca Sarbu a ales o tinuta simpla. Rochia ei de mireasa a fost fara maneci, ca de printesa. Evident, emotiile au fost si ele la loc de cinste, cum e normal pentru orice mire sau mireasa, la o nunta.

Bianca Sarbu s-a casatorit religios

„Suntem emoţionaţi. Eu sunt mai liniştită, dar nu pentru că nu aş avea emoţii, ci pentru că m-am gândit să fiu eu aia care îi linişteşte azi pe toţi. Lui nu prea îi place la televizor. I-am spus: „Când îţi iei o artistă, asta vine la pachet”, a declarat Bianca Sarbu pentru Antena Stars.

Bianca Sarbu a avut cancer de trei ori. Prezentatoarea Antena Stars a trait o drama!

Bianca Sarbu nu se grabeste sa ramana gravida


„Un copil! Deocamdată am un proiect la Antena Stars şi vreau să-l duc până la capăt. Nu chiar în perioada următoare, dar dacă e să vină un bebeluş, Miriam şi Luca (n.r. copiii Biacăi Sârbu dintr-un mariaj anterior) abia îl aşteaptă. Roma va fi cel mai cool tătic ever”, a mai adaugat prezentatoarea Antena Stars.

Povestea de viata a Biancai Sarbu e sfasietoare. Sotul i-a murit in brate

Publicat: 10 Jun. 2019, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă