Andreea Marin, situatie delicata in casa: „S-au ciondanit cateva zile”

Publicat: 09 Jun. 2019, 15:49 General

Vedeta trece printr-o situatie usor bizara in casa, iar totul se datoreaza pisicilor sale.

Andreea Marin, situatie delicata in casa. Este vorba despre un fotoliu venit tocmai din Africa, o piesa de mobilier deosebita pe care Andreea o astepta de mult timp, insa nu se poate bucura de ea din cauza pisicilor care detin suprematia pe acesta.

Astfel, amuzata de situatie, Andreea Marin a postat o poza pe social media cu fotoliul respectiv si una dintre pisici care sta regeste pe noul ei „tron”.

Andreea Marin, situatie delicata in casa

Andreea Marin, situatie delicata in casa

„De ceva timp, a sosit din Africa în casă noastră un fotoliu viu colorat și comod, și-a găsit locul potrivit alături de mobilierul vechi pictat și a fost adjudecat de… cele două pisici ale noastre.

Câteva zile, s-au ciondănit pentru întâietate, nu vor să împartă locul, ci să-l folosească drept tron. Teritoriul poate avea doar o singură regină, să ne fie clar nouă, celor pe două picioare din casă, și noi am pierdut șansa de a ne odihni pe… fotoliul lor!

Au găsit o soluție: stau cu rândul, cum se ridica una, se așază pufoasa cu numărul doi. Noi? Ne mulțumim cu privitul. Și ne distrăm pe seama lor”, le-a scris Andreea Marin fanilor ei de pe social media.

Andreea Marin a facut dezvaluiri triste: „Am ramas fara bani de foarte multe ori, de la o luna la alta”

Chiar daca in prezent isi permite orice lux si nu se gandeste la bani inainte de a-si cumpara ceva, in trecut situatia era cu totul alta.

A dus-o greu la inceputurile ei in televiziune, si a recunoscut ca erau luni cand ramanea fara niciun leu in buzunar, fiindca prefera sa-i dea pe taxi fiindca trebuia sa ajunga la munca incaltata cu pantofi cu toc, astfel ca a facut sacrificii.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta” a spus aceasta in cadrul unui show la Antena Stars.

Andreea a muncit enorm de-a lungul anilor iar asta nu-i poate reprosa nimeni. In plus, nu i-a uitat nici pe cei mai putini norocosi si de foarte multi ani se implica in campanii umanitare.

Publicat: 09 Jun. 2019, 15:49 General
Pe aceeași temă