Andreea Marin a facut dezvaluiri triste: „Am ramas fara bani de foarte multe ori, de la o luna la alta”

Publicat: 03 Jun. 2019, 09:42 News 3

Indragita vedeta este una dintre cele mai celebre romance si cu un buget lunar substantial, insa lucrurile n-au stat mereu asa.

Andreea Marin a facut dezvaluiri triste. Chiar daca in prezent isi permite orice lux si nu se gandeste la bani inainte de a-si cumpara ceva, in trecut situatia era cu totul alta.

Andreea a muncit enorm de-a lungul anilor iar asta nu-i poate reprosa nimeni. In plus, nu i-a uitat nici pe cei mai putini norocosi si de foarte multi ani se implica in campanii umanitare.

Andreea Marin a facut dezvaluiri triste

Iulai Albu o critica IAR pe Andreea Marin

Insa si ea a dus-o greu la inceputurile ei in televiziune, si a recunoscut ca erau luni cand ramanea fara niciun leu in buzunar, fiindca prefera sa-i dea pe taxi fiindca trebuia sa ajunga la munca incaltata cu pantofi cu toc, astfel ca a facut sacrificii.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta” a spus aceasta in cadrul unui show la Antena Stars.

Andreea Marin, strigat de ajutor pe Facebook. Copilul are arsuri grave

Andreea Marin este implicata de foarte multi ani in actiuni de binefacere, dorindu-si sa salveze cat mai multe vieti, implicandu-se cat este necesar.

De data aceasta vedeta solicita ajutor pentru Robert, un baiat de 14 ani care se confrunta cu arsuri severe, avand nevoie de multe consumabile pentru operatiile viitoare.

„Campania „Zetta – Ajută-ne sa ajutam!” face ceea ce a promis în continuare, în fiecare săptămână medicii Voluntari din Asociatia ZETTA își unesc forțele și fac, gratuit, operații pentru cei aflați în nevoie, coordonați de Dr. Dragoș Zamfirescu.

Astăzi îl cunoașteți pe Robert, in varsta de 14 ani, a cărui viata s-a schimbat în urma accidentului trăit pe cand avea 2 ani si jumatate. La bunici, jucandu-se, a dat peste vasul fierbinte in care bunica facuse ceai…

Arsura grea de la mana dreapta a devenit și durerea lui sufleteasca permanenta. A suferit atunci o intervenție, a urmat și a doua la varsta de 4 ani si jumatate… Crescand, a dezvoltat un complex, e cavaler acum și se ferește sa ii fie văzută rana întinsă pe mana sa.

‘Si pe timp de vara, el merge tot cu maneca lunga’, povesteste mama cu tristețe. Doctorul Dragoș Zamfirescu a excizat o parte din țesutul afectat, Robert este pe mâini bune și pe calea vindecarii. Baiatul este foarte fericit si optimist acum.

Sunt zeci de copii și maturi ce au intrat în programul de reconstrucție, datorita campaniei noastre. Orice donatie, cât de mica, e o șansă la o viata mai buna, chiar dacă medicii operează gratuit, e nevoie de fonduri pentru consumabilele necesare în orice operatie, un cost ce nu poate fi evitat.

Dacă doriți sa faceți un gest de omenie, intrati pe www.asociatiazetta.ro si apasati butonul Doneaza. Un minut dedicat de voi online poate însemna atât de mult pentru acești oameni! Va mulțumim! #zettaajutanesaajutam Clinica Zetta” a spus aceasta pe Facebook, potrivit Cancan.

Publicat: 03 Jun. 2019, 09:42 News 3
Pe aceeași temă