Andreea Marin, strigat de ajutor pe Facebook. Copilul are arsuri grave: „Arsura grea de la mana dreapta a devenit…”

Publicat: 02 Apr. 2019, 18:10 Vedete

In urma cu cateva ore Andreea Marin a lansat un strigat de ajutor pe retelele de socializare.

Andreea Marin este implicata de foarte multi ani in actiuni de binefacere, dorindu-si sa salveze cat mai multe vieti, implicandu-se cat este necesar.

De data aceasta vedeta solicita ajutor pentru Robert, un baiat de 14 ani care se confrunta cu arsuri severe, avand nevoie de multe consumabile pentru operatiile viitoare.

Andreea Marin, strigat de ajutor pe Facebook

Andreea Marin, strigat de ajutor pe Facebook

„Campania „Zetta – Ajută-ne sa ajutam!” face ceea ce a promis în continuare, în fiecare săptămână medicii Voluntari din Asociatia ZETTA își unesc forțele și fac, gratuit, operații pentru cei aflați în nevoie, coordonați de Dr. Dragoș Zamfirescu.

Astăzi îl cunoașteți pe Robert, in varsta de 14 ani, a cărui viata s-a schimbat în urma accidentului trăit pe cand avea 2 ani si jumatate. La bunici, jucandu-se, a dat peste vasul fierbinte in care bunica facuse ceai…

Arsura grea de la mana dreapta a devenit și durerea lui sufleteasca permanenta. A suferit atunci o intervenție, a urmat și a doua la varsta de 4 ani si jumatate… Crescand, a dezvoltat un complex, e cavaler acum și se ferește sa ii fie văzută rana întinsă pe mana sa.

‘Si pe timp de vara, el merge tot cu maneca lunga’, povesteste mama cu tristețe. Doctorul Dragoș Zamfirescu a excizat o parte din țesutul afectat, Robert este pe mâini bune și pe calea vindecarii. Baiatul este foarte fericit si optimist acum.

Sunt zeci de copii și maturi ce au intrat în programul de reconstrucție, datorita campaniei noastre. Orice donatie, cât de mica, e o șansă la o viata mai buna, chiar dacă medicii operează gratuit, e nevoie de fonduri pentru consumabilele necesare în orice operatie, un cost ce nu poate fi evitat.

Dacă doriți sa faceți un gest de omenie, intrati pe www.asociatiazetta.ro si apasati butonul Doneaza. Un minut dedicat de voi online poate însemna atât de mult pentru acești oameni! Va mulțumim! #zettaajutanesaajutam Clinica Zetta” a spus aceasta pe Facebook, potrivit Cancan.

Publicat: 02 Apr. 2019, 18:10 Vedete
Pe aceeași temă