Doi copii din Vatra Dornei au strans toate gunoaiele de pe marginea drumului lor spre scoala, iar acum toata lumea ii felicita pentru gestul lor!

Publicat: 02 Apr. 2019, 15:43 News 2
Doi copii din Vatra Dornei au strans toate gunoaiele de pe marginea drumului lor spre scoala, iar acum toata lumea ii felicita pentru gestul lor!

Gestul lor a impresionat pe toata lumea pe Facebook si merita sa-l distribui si tu pentru ca doar asa se poate schimba ceva din nesimtirea oamenilor.

Doi frati din Vatra Dornei au strans toate gunoaiele de pe marginea unui drum! Georgian şi Andrei Frăţiloiu sunt doi frati in varsta de 6 si respectiv 9 ani care au renuntat pentru o zi la joaca si au mers impreuna cu strabunicul lor sa curete gunoaiele de pe drumul pe care ei circula zilnic spre scoala.

Cei doi copii au adunat toate gunoaiele de pe strada Todirenilor din Vatra Dornei si au spus ca au facut asta pentru ca nu mai isi doreau sa mearga la scoala printre gunoaie. In doar cateva ore au reusit sa umple 4 saci mari de deseuri.

Doi frati din Vatra Dornei au strans toate gunoaiele de pe marginea unui drum!

Cei doi baieti si-au inceput ziua mergand la strabunicul lor si cerandu-i cativa saci pentru ca isi propusesera sa se duca sa faca „ecologizare” pe strada. Erau satui pur si simplu de faptul ca mergeau zilnic pe jos la scoala printre gunoaie pe care alti locuitori din Vatra Dornei le aruncau pe strada Todirenilor.

Gestul lor a starnit mii de reactii pe Facebook si o multime de oameni din Vatra Dornei au spus ca le vor urma exemplul. Fratii Fratiloiu au fost laudati pe plan local dar la fel de bine si autoritatile s-au sesizat si se gandesc sa trimita gunoierii sa stranga gunoaiele din locurile unde sunt aruncate de diversi cetateni.

Daca Georgian si Andrei Fratiloiu merita tot respectul nostru, e bine de stiut ca simtul lor civic nu este unul foarte des intalnit pentru ca altfel gunoaiele nu ar mai fi fost aruncate inca de la inceput de oameni nepasatori si nesimtiti direct pe strada. Gestul lor merita distribuit poate asa va ajunge si la cei care arunca gunoaie pe strazi si ii va convinge cumva sa nu o mai faca.

Publicat: 02 Apr. 2019, 15:43 News 2
Pe aceeași temă