Finala Exatlon România 2019. Cand are loc si cine sunt finalistii. Kanal D a pregatit o surpriza!

Publicat: 02 iun. 2019, 17:47 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Pe data de 26 mai au fost alesi finalistii care se vor bate pentru premiul cel mare. Vor fi, in acest sezon, alesi doi castigatori, nu unul.

Finala Exatlon România 2019 va avea loc duminica viitoare, pe data de 9 iunie. Editia finala va incepe la aceeasi ora ca de obicei. De data aceasta insa, telespectatorii vor avea doi castigatori, nu unul. Producatorii emisiunii au schimbat, din nou, regula din finala.

Daca in primul sezon a castigat Vladimir Draghia (prin manipularea publicului 🙂 ), in al doilea sezon a castigat Beatrice Olaru. Aceasta a fost aleasa de producatorii emisiunii pentru a nu fi acuzati de discriminare, sustin surse din cadrul televiziunii, pentru Ciao.ro.

Finala Exatlon România 2019

In sezonul 3 al emisiunii, cel mai probabil si ultimul avand in vedere ca televiziunea Kanal D a dat mare chix dupa ce au modificat formatul din primul sezon, au ramas 2 Razboinici si 4 Faimosi. Acestia au o saptamana la dispozitie sa se pregateasca trupeste si sufleteste de marea finala.

Cei doi castigatori ai Exatlon Romania, sezonul 3, vor primi, fiecare, cate 50.000 de euro din partea Kanal D. Telespectatorii vor urmari doua finale, una pentru fete, alta pentru baieti. In competitie au mai ramas: Nicoleta Luncă, Andreea Arsine, Cătălina Seicaru, Gabriel Nedelcu, Andrei Botoacă şi Ion Surdu.

Conform Capital.ro, finala s-a desfășurat între Ion Surdu și Gabriel Nedelcu, iar câștigător a fost Faimosul, care l-a învins relativ facil pe adversarul său. Castigatorii Exatlon 2019. Doi concurenti au pus mana pe 50.000 de euro

Costin Gheorghe, eliminat de la Exatlon

Din pacate, fratele Elenei Gheorghe nu a ajuns in finala, asa cum isi dorea. Acesta a fost trimis la duel, pe care l-a si pierdut in fata lui Andrei Botoaca.

„Regretul a dispărut după acest meci. I-am spus şi lui Giubi că dacă eram foarte aproape să câştig, cu siguranţă aveam un regret enorm. M-a bătut, a fost mai bun decât mine şi fiind mai bun, liniştea mea sufletească este alta. O să încep şi eu cu o poveste. Încep cu oamenii din spatele camerelor, lumea nu ştie câţi oameni muncesc pentru noi. Am văzut oameni care muncesc 20 de ore pe zi, pe care lumea de acasă nu îi vede. Rog frumos copiii de acasă să îşi aprecieze părinţii.

Eu cinci luni cât am stat aici, am simtit un gol, ca şi cum ei n-ar mai fi … chiar dacă am 30 de ani tot copilul lor sunt. Le-am simţit lipsa. Vreau ca şi copiii de acasă să îşi aprecieze părinţii şi să petreacă mai mult timp cu ei. Am stat cinci luni departe de copilul meu, fetiţa mea a crescut cinci luni în timpul ăsta; nu ştiu ce a făcut, nu ştiu dacă este bine, voi ajunge acasă şi o să văd. Mi-e dor de surorile mele, mi-e dor de toată lumea de acasă. Pot să spun că «Exatlon» m-a schimbat, cu siguranţă, în bine“, a declarat Costin Gheorghe.

Cristina Constantinescu, eliminata de la Exatlon

„Mi-a fost foarte frică în prima zi când am venit. Am avut foarte multe frici: să mă dau pe tobogan, să sar peste obstacole. Au fost multe peste care am putut să trec şi nu aş fi crezut că o pot face. Au fost foarte multe momente grele, dar nu am vrut să renunţ, am avut momente de cumpănă. Am plâns de foarte multe ori, pentru că mi se părea foarte greu. Vreau ca oamenii de acasă să ştie că tot ce se întâmplă aici, la «Exatlon», este real şi tot ce se întâmplă aici, fiecare moment pe care noi îl trăim chiar se întâmplă. (…) Copiii ar trebui să înţeleagă că sportul e bun, că trebuie sa îţi doreşti foarte mult şi să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, indiferent de cât de greu este“, a declarat Cristina Constantinescu după ce a părăsit competiția.

Exatlon Romania, eliminata de Kanal D. Emisiunea ramane cu doua editii pe saptamana

Publicat: 02 iun. 2019, 17:47 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×