Castigatorii Exatlon 2019. Doi concurenti au pus mana pe 50.000 de euro

Publicat: 29 mai 2019, 13:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Al treilea sezon al emisiunii de la Kanal D (probabil si ultimul, avand in vedere audientele scazute), are reguli noi. Acum sunt doi castigatori, nu unul.

Castigatorii Exatlon 2019. Doi concurenti au pus mana pe 50.000 de euro. Daca in primul sezon si in al doilea sezon s-a ales un singur castigator, acum producatorii au decis sa imparta premiul. Doi concurenti din competitia din Republica Dominicana au fost alesi castigatori.

Dupa 5 luni de competitie in Exatlon Romania, sezonul 3, click.ro sustine ca a aflat castigatorii marelui premiu de la Kanal D. Unul dintre castigatori e Ion Surdu, un luptator MMA in varsta de 23 de ani. Al doilea castigator este o femeie si anume Andreea Arsine, o atleta de 30 de ani.

Castigatorii Exatlon 2019

Cei doi castigatori fac parte din echipa Faimosilor. Fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe, a petrecut si el 5 luni in Republica Dominicana. Din pacate, nu a ajuns in finala. Vedeta de 30 de ani a parasit concursul cu lacrimi in ochi.

”Eu cinci luni de zile nu am mai știut că am părinți. Nu știu ce a făcut fetița mea, Ema. Sper că e bine. Am avut de multe ori sentimentul că i-am pierdut. Mi-e dor și de surorile mele”, a declarat Costin la plecare, chiar înainte de semifinale.

Finala Exatlon Romania 2019

Ultima batalie din Republica Dominicana se va tine pe 9 iunie, de la ora 20.00, pe Kanal D. In acest sezon, fanii vor vedea o finala diferita fata de primele doua. In prezent, in concurs au mai ramas Ion Surdu, Cătălina Șeicaru, Andrei Botoacă și Andreea Arsine, în echipa “Faimoșilor”, și Nicoleta Luncă și Gabriel Nedelcu, la “Războinici”.

„Voi cunoaşte o nouă Andreea, vreau să văd, să simt limita, să aflu cât pot duce“, declara Andreea Arsine, castigatoarea Exatlon Romania sezonul 3, inainte de a pleca in Republica Dominicana. Exatlon Romania, eliminata de Kanal D. Emisiunea ramane cu doua editii pe saptamana

Publicat: 29 mai 2019, 13:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×