Exatlon Romania, eliminata de Kanal D. Emisiunea ramane cu doua editii pe saptamana

Publicat: 27 mart. 2019, 19:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti proaste pentru turcii care au crezut ca vor da lovitura cu aceasta emisiune. Ratingul este in continuare mic si fanii refuza sa se mai uite la concurs.

Exatlon Romania, eliminata de Kanal D. Emisiunea ramane cu doua editii pe saptamana, din patru, cate avea pana acum. De saptamana viitoare, aceasta modificare va fi introdusa permanent in grila de programe. Turcii din Romexpo sunt disperati din cauza cifrelor mici pe care emisiunea le-a inregistrat.

Dornici sa recastige inapoi telespectatorii, Exatlon Romania va fi difuzat doar de doua ori pe saptamana. In schimb, emisiunea Vulturii de noapte va reveni, in ciuda faptului ca saptamana trecuta a fost eliminata din grila de programe. Emisiunea FanArena, prezentata de Lili Sandu, va fi mutata.

Exatlon Romania, eliminata de Kanal D

Kanal D a decis sa inlocuiasca editiile de luni si marti ale Exatlon Romania. De ce? Cifrele inregistrate sunt rusinoase. Emisiunea din Republica Dominicana este invinsa, in fiecare luni si marti, de Asia Express de la Antena 1, emisiune prezentata de Gina Pistol.

Emisiunea Exatlon Romania – editiile de luni si de marti – este inlocuita de serialul turcesc Povestea noastra.

Schimbari grila Kanal D

  • Exatlonul rămâne cu doar două ediții în loc de patru. Difuzat până acum în zilele de sâmbătă, duminică, luni și marți, reality show-ul va rămâne doar sâmbăta și duminica, începând din 6 aprilie.
  • Kanal D revine la rețeta serialului turcesc. Povestea noastră va fi de luni până vineri de la 20.00 începând de luni, 8 aprilie.
  • Emisiunea FanArena, prezentată de Lili Sandu, difuzată lunea și marțea, rămâne duminica de la 23.00, din 7 aprilie.
  • Emisiunea Vulturii de noapte, Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita, scoasă din grila postului în urmă cu o săptămână, revine din 9 aprilie, în serile de marți, de la ora 23.00.

Sursa: paginademedia.ro.

Publicat: 27 mart. 2019, 19:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×