Vulturii de noapte, eliminata de Kanal D. De ce a scos postul tv emisiunea din grila de programe

Publicat: 20 mart. 2019, 16:13 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti proaste pentru putinii fani pe care emisiunea ii avea. Giani Kirita, Victor Slav si Catalin Cazacu nu vor mai aparea seara la Kanal D.

Vulturii de noapte, eliminata de Kanal D. Emisiunea tv nu se bucura de audienta pe care turcii si-ar fi dorit-o. Cei trei prezentatori ai ei, Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, ultimii doi fiind fosti concurenti la Exatlon Romania, au cam ramas fara job.

Vulturii de noapte, eliminata de Kanal D. De ce a scos postul tv emisiunea din grila de programe? Din cauza rezultatelor slabe in audiente. Conform paginademedia.ro, emisiunea avea un rating extrem de mic.

Vulturii de noapte, eliminata de Kanal D

Postul i-a înlocuit pe vulturi cu o altă emisiune, Super Potriveala, prezentată de Jorge, care intră din această duminică, de la ora 23.00.

Aceasta emisiune a mai fost prezentata de Kanal D in toamna lui 2017. A fost scoasa din grila de programe dupa ce a inregistrat audiente rusinoase. In aprilie 2018, emisiunea a fost reluata in Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

Vulturii de noapte a fost produsa de Kanal D din toamna lui 2018. Din nefericire, in februarie nu a prins top 20 emisiuni de divertisment. Asa ca turcii au decis sa o anuleze.

Aceasta a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori.

Despre emisiunea Vulturii de noapte

Energicul Giani Kirita se intoarce la carma show-ului „Vulturii de noapte”, alaturi de colegii si bunii sai prieteni, Catalin Cazacu si Victor Slav! Reunindu-se intr-un trio de exceptie, acestia vor prezenta un late night show antrenant care nu ii va lasa indiferenti pe fanii acestora si care va instiga la distractie si voie buna.

“Vom face un adevarat spectacol pe micile ecrane, cred ca este un show care ni se potriveste perfect si in care ne vom pune in valoare punctele forte care ne caracterizeaza. Va fi un format TV unic pe piata media din Romania care va revolutiona tot ceea ce inseamna aceasta industrie. De abia astept reintalnirea cu fanii nostri, sa ii binedispunem si sa le aducem zambete pe chip”, a adaugat Victor Slav.

“Asocierea intre noi trei va fi clar, demna de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoastem foarte bine pentru ca am petrecut foarte mult timp impreuna, intr-o perioada foarte scurta. Cred ca Victor Slav, de cealalta parte, este cel care ne va tine pe linia de plutire si va contrabalansa situatia, atunci cand va fi cazul. Asa ca aceste ingrediente vor da nastere unui spectacol pe cinste”, a povestit Catalin Cazacu.

Publicat: 20 mart. 2019, 16:13 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă