Michael Jackson nu este tatal lui Prince si Paris! Fosta lui sotie rupe tacerea

Publicat: 20 Mar. 2019, 14:56 Vedete

Bomba la aproape 10 ani de cand artistul pop a incetat din viata. Fosta lui sotie, care s-a casatorit cu el pentru bani, a divulgat tot adevarul acum.

Michael Jackson nu este tatal lui Prince si Paris Jackson, care ar fi incercat sa se sinucida in urma cu cateva zile. Debbie Rowe este fosta sotie a lui Michael Jackson. Cei doi s-au casatorit din interes, nu din iubire. Ea a vrut banii lui, el a vrut copii de la ea. Asa ca s-au inteles si s-au casatorit pana cand artistul a decis sa divorteze de ea.

Dupa ce a nascut doi copii, Prince si Paris, Debbie Rowe a divortat de Michael Jackson. Pentru faptul ca a fost sotie de paravan si mama surogat, femeia a primit suma de 10 milioane de dolari. Debbie Rowe a acceptat propunerea lui Michael Jackson pentru ca era indragostita de el. Fiul lui Michael Jackson e in stare de soc, dupa ce a aflat de intregul scandal cu acuzatii de pedofilie! Ce se intampla cu Blanket

Michael Jackson nu este tatal lui Prince si Paris

Femeia a recunoscut ca ea nu isi dorea copii, nici macar pentru el. S-a casatorit cu Michael Jackson pentru a fi in preajma lui. Acum, femeia a recunoscut ca cei doi copii au fost conceputi prin inseminare artificiala. Prince si Paris Jackson sunt conceputi cu ajutorul unui donator anonim. Documentar Michael Jackson, ‘Leaving Neverland’, ONLINE. Imaginile VIDEO i-au socat pe telespectatori

Debbie Rowe si Michael Jackson au fost casatoriti din 1996 pana in 1999. Cei doi nu au facut sex, niciodata. Cei doi s-au cunoscut in clinica medicala unde artistul se trata pentru vitiligo. La divort, ea a primit custodia copiilor, pentru ca ulterior instanta sa le acorde celor doi custodie comuna. Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie! La Toya Jackson a spus adevarul: „Nu voi fi un complice tacut”

Debbie Rowe l-a iubit toata viata pe Michael Jackson

„Sunt copiii lui, nu i-aş fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut, dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă”, a declarat Rowe potrivit ABC.

Publicat: 20 Mar. 2019, 14:56 Vedete
Pe aceeași temă