Paris Jackson, tentativa de suicid? Totul a pornit de la documentarul controversat despre tatal sau VIDEO

Publicat: 17 Mar. 2019, 10:10 Vedete

Fiica lui Michael Jackson a fost spitalizata sambata seara in urma unei tentative de suicid.

Apropiatii familiei spun ca totul ar fi pornit de la controversatul documnetar, ‘Leaving Neverland’, in care Michael Jackson este acuzat de pedofilie.

Potrivit TMZ, Paris ar fi incercat sa-si taie venele, dupa care a fost transportata imediat la spital si stabilizata, iar dupa ce doctorii au fost siguri ca este in regula, au externat-o si trimis-o acasa.

In drum spre casa, Paris a fost imbracata cu o jacheta neagra, unde avea un mesaj cu subinteles, intelegandu-se ca este bine si nu are absolut nimic.

Paris Jackson, tentativa de suicid?

Paris Jackson, tentativa de suicid

Se pare ca documentarul ‘Leaving Neverland’ cauzeaza traume in familia regratatului artist, in special lui Paris, care era foarte apropiata de tatal sau, luandu-i mereu apararea si sustinand ca totul este o mare minciuna si ca acesta nu a molestat niciodata copii. Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie.

In plus, la scurt timp dupa externare, Paris a postat un mesaj pe contul ei de socializare, spunand ca totul este o minciuna si ca nu a incercat sa se sinucida.  Documentar Michael Jackson, ‘Leaving Neverland’, ONLINE.

Acum lumea se intreaba daca incearca sa musamalizeze totul sau daca TMZ intr-adevar a mintit. Insa Paris are antecendente, pentru ca a mai incercat sa se sinucida, cel mai grav caz fiind in 2013, cand a fost in real pericol. Fiul lui Michael Jackson e in stare de soc, dupa ce a aflat de intregul scandal cu acuzatii de pedofilie.

Publicat: 17 Mar. 2019, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă