Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie! La Toya Jackson a spus adevarul: „Nu voi fi un complice tacut”

Publicat: 12 Mar. 2019, 16:15 Vedete

LaToya Jackson a vorbit despre "crimele impotriva unor copii inocenti" pe care fratele ei le-ar fi savarsit. Dupa ani de tacere, aceasta a decis sa vorbeasca.

Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie. Dupa ce a fost lansat documentarul HBO „Leaving Neverland”, in care exista acuzatii clare de abuz sexual ce ii sunt aduse starului, a inceput sa circule din nou un interviu cu La Toya Jackson. In prezent, aceasta are varsta de 62 de ani. Sora mai mare a artistului da pe fata multe detalii si isi acuza fratele mai mic de pedofilie.

„De ce ar lua un barbat de 35 de ani sa locuiasca cu el, pentru 30 de zile, un baietel?”, poate fi auzita cum intreaba La Toya Jackson intr-un interviu. Materialul dateaza din anul 1993, si a fost acordat pentru postul de televiziune MTV. Inca de atunci, cand starul traia, existau suspiciuni si sora acestuia nu a mai putut suporta.

„Si sa iei un alt baiat sa stai cu el cinci zile intr-o camera si sa nu parasesti acea camera. Cati dintre voi aveti 35 de ani? Cati ati lua copii mici si sa faceti acest lucru? Copii care au varste de 9, 10, 11 ani? Imi iubesc fratele, dar acest lucru este gresit. Nu vreau ca acesti copii sa fie raniti”, mai povesteste La Toya Jackson in interviu.

Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie!

Sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie

La acea vreme, La Toya Jackson nu mai pastra legatura cu familia ei. Interviul a fost acordat dupa ce tatal adolescentului in varsta de 13 ani, Jordy Chandler, l-a acuzat pe Michael ca i-a molestat sexual fiul. Sora regretatului star mai spunea pe atunci ca a vazut cecuri cu sume uriase de bani care erau platite unor tineri.

„Michael este fratele meu, il iubesc mult, dar nu pot sa fiu si nu voi fi un colaborator tacut in ceea ce priveste crimele savarsite de el impotriva unor copii mici si inocenti”, a mai povestit La Toya Jackson. „Daca voi pastra tacerea, va insemna sa alimentez sentimenele de vina si umilire pe care le au acesti copii si cred ca acesta este un lucru gresit”, mai marturiseste membra din familia artistului.

Sora cantaretului a afirmat in acelasi interviu ca a fost abuzata de tatal ei, Joe Jackson, care a decedat in anul 2018, la varsta de 89 de ani. Ulterior, ea si-a retras acuzatiile si a sustinut ca fostul ei sot si manager, Jack Gordon, o convinsese sa spuna acele lucruri despre fratele sau.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 12 Mar. 2019, 16:15 Vedete
Pe aceeași temă