Documentar Michael Jackson, ‘Leaving Neverland’, ONLINE. Imaginile VIDEO i-au socat pe telespectatori

Publicat: 05 Mar. 2019, 14:09 Vedete

HBO a prezentat un documentar sinistru despre viata regretatului artist care a trecut in nefiinta in urma cu aproape 10 ani.

Documentar Michael Jackson, ‘Leaving Neverland’, ONLINE. Imaginile VIDEO i-au socat pe telespectatori si a impartit opinia publica in doua tabere. Dupa cum prea bine stiti, exista numerosi baietei (acum deveniti adulti) care sustin ca au fost molestati de Michael Jackson.

Cu toate ca nu a fost gasit vinovat niciodata de vreo instanta, pana si familia crede ca regele pop era pedofil. In ultima perioada, tot mai multe victime au rupt tacerea. Tot mai multi barbati sustin ca au fost molestati de Michael Jackson. Acestia au povestit prin ce au trecut cand regele pop punea mana pe trupurile lor, in fosta vila a cantaretului de la Neverland.

Documentar Michael Jackson, ‘Leaving Neverland’, ONLINE VIDEO


In documentar sunt prezentate acuzatiile de molestare ale unor minori. Sunt prezentate interviurile a doua victime: James Safechuck (40 de ani) și Wade Robson (36 de ani). Documentarul are patru ore si a fost difuzat, prima oara, in cadrul Festivalului de Film de la Sundance.

Familia starului Michael Jackson e furioasa si revoltata. Conform presei internationale, la prima difuzare, oamenilor li s-a facut rau. In sala Festivalului de Film de la Sundance au fost adusi medici pentru a ii trata pe cei slabi de inima. ‘Michael Jackson m-a abuzat cand aveam 7 ani’. Aceasta este declaratia care confirma toate ipotezele cu privire la comportamentul starului

  • „Conținutul acestui film este mai deranjant decât v-ați putea imagina”, scria, atunci, un cronicar prezent la eveniment. In documentar se speculeaza ca Michael Jackson le dadea bijuterii baietilor, la schimb pentru sex.

Familia lui Michael Jackson a anuntat ca va da in judecata HBO. Considera ca documentarul este un ‘linsaj public’ si ca pateaza amintirea regretatului artist. Urmareste aici documentarul Leaving Neverland, online.

Documentar Michael Jackson, ‘Leaving Neverland’, ONLINE – reactii

Prima parte a documentarului ‘Leaving Neverland’ online a starnit controverse. A fost difuzat de HBO, duminica seara. Fanii au fost revoltati de cele vazute si si-au exprimat furia pe Twitter:

  1. „Îmi pare rău, dar nu mă uit la #LeavingNeverland. Mai ales când omul (Michael Jackson-n.r.) nu este aici ca să se apere. Lăsați-l în pace! RIP (Rest în peace/Odihnească-se în pace-n.r.)”
  2. „Niciodată nu mi-aș lăsa copilul să doarmă în cameră/pat cu un adult”
  3. „Am nevoie de timp pentru a digera ceea ce am văzut, înainte de a spune mai mult„
  4. „Supraviețuitorii abuzului sexual pot simți rușinea sau vina pentru că nu pot opri abuzul. Este important să rețineți că nu a fost vina voastră și că nu este niciodată prea târziu pentru a începe vindecarea”
  5. „Când vine vorba de scandaluri de la Hollywood, de obicei… nu iese fum fără foc”
  6. „Ridicați mâna, dacă nu sunteți pregătiți pentru detalii”

Vizioneaza aici, VIDEO ONLINE, documentarul ‘Leaving Neverland’ despre Michael Jackson si abuzurile sexuale!

Publicat: 05 Mar. 2019, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă