Șocant! Sharon Stone își acuză chirurgul că i-ar fi pus implanturi fără voia sa

Publicat: 30 mart. 2021, 15:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Celebra Sharon Stone a făcut o serie de acuzații la adresa chirurgului ei care i-ar fi pus implanturi fără voia sa! Ce spune vedeta despre implanturile mamare.

În anul 2001, Sharon Stone s-a ales cu un șoc de toată frumusețea: în timpul unei operații de extirpare a unor tumor mamare beningne, chirurgul i-a pus implanturi mamare, însă fără ca vedeta să își dea acordul pentru această schimbare. Când s-a trezit din operație, Sharon Stone a avut un șoc: și-a văzut bustul mărit!

„Când am rămas fără bandaj, am descoperit că aveam sânii mai mari cu o mărime, iar el a spus că merg mai bine cu mărimea șoldurilor mele”, spunea Sharon Stone în urmă cu ceva timp. Totuși, medicul care a operat-o susținea că arată mult mai bine cu sâni mai mari, astfel că a făcut intervenția.

„Mi-a schimbat corpul fără ca eu să îmi dau acordul sau să știu”, a mai spus actrița, arată Insider.com.

Vedeta și sora ei au fost abuzate în copilărie

Actrița Sharon Stone este una dintre cele mai apreciate doamne ale cinematografiei. Are o poveste de viață incredibilă și puțini ar fi putut avea puterea de a merge mai departe și de a trece peste obstacole grele. În copilărie, vedeta a fost agresată sexual de către bunicul ei.

Actrița în vârstă de 63 de ani a ținut foarte mult timp acest lucru secret, departe de ochii publicului. În autobiografia sa, ”The Beauty of Living Twice”, Sharon Stone a povestit detaliat prin ce greutăți a trecut, despre amintiri mai puțin plăcute și despre familie. Atât ea, cât și sora ei, Kelly, au fost abuzate de bunic.

„Am vorbit, în primă instanţă, cu mama şi ea mi-a scris o scrisoare despre cât de tulburătoare este această informaţie. Mi-a ţinut o teorie despre cât de îngrozitor şi ruşinos este acest subiect, ceva despre care nimeni nu vrea să vorbească. Apoi sora mea s-a îmbătat într-o seară, în care mama stătea la ea, şi a atacat-o pur şi simplu. Atunci a avut mama revelaţia şi-a fost de acord cu publicarea unei asemenea cărţi”, povesteşte vedeta, arată Ok Magazine.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 30 mart. 2021, 15:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă