Dezvăluiri șocante din viața actriței Sharon Stone. Vedeta și sora ei au fost abuzate sexual

Publicat: 25 mart. 2021, 14:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actrița Sharon Stone este una dintre cele mai apreciate doamne ale cinematografiei. Are o poveste de viață incredibilă și puțini ar fi putut avea puterea de a merge mai departe și de a trece peste obstacole grele. În copilărie, vedeta a fost agresată sexual de către bunicul ei.

Actrița în vârstă de 63 de ani a ținut foarte mult timp acest lucru secret, departe de ochii publicului. În autobiografia sa, ”The Beauty of Living Twice”, Sharon Stone a povestit detaliat prin ce greutăți a trecut, despre amintiri mai puțin plăcute și despre familie. Atât ea, cât și sora ei, Kelly, au fost abuzate de bunic.

„Am vorbit, în primă instanţă, cu mama şi ea mi-a scris o scrisoare despre cât de tulburătoare este această informaţie. Mi-a ţinut o teorie despre cât de îngrozitor şi ruşinos este acest subiect, ceva despre care nimeni nu vrea să vorbească. Apoi sora mea s-a îmbătat într-o seară, în care mama stătea la ea, şi a atacat-o pur şi simplu. Atunci a avut mama revelaţia şi-a fost de acord cu publicarea unei asemenea cărţi”, povesteşte vedeta, arată Ok Magazine.

Sharon Stone a fost lovită de fulger

Sharon Stone a povestit că la vârsta de 14 ani era să moară prima oară. Actrița din Pennsylvania a mărturisit că și-a tăiat gâtul într-o frânghie de rufe. Un alt incident de care a avut parte Sharon Stone a fost atunci când se afla acasă și punea apă din fântână într-un fier de călcat. În acel moment, când ea avea o mână pe fier și o alta pe robinet, a fost lovită de fulger. Impactul a fost atât de mare, încât a fost aruncată, la propriu, în bucătărie.

”Eram acasă, aveam propria noastră fântână. Puneam apă în fierul de călcat şi aveam o mână pe robinet şi cealaltă pe fier, în timp ce fântâna a fost lovită de fulger. Fulgerul a fost condus prin apă şi m-a lovit, m-a aruncat prin bucătărie şi am lovit frigiderul. Mama mea era acolo şi m-a lovit peste faţă ca să îmi revin în simţiri”, a povestit Sharon Stone.

Al treilea moment în care a fost la un pas de moarte a fost în anul 2001, când Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral. Atunci medicii i-au spus că șansele de supraviețuire sunt de 1. A avut și hemoragie, dar după o operație de 7 ore, și-a revenit. A fost nevoită să învețe din nou să meargă și să vorbească.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 25 mart. 2021, 14:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă