Fratele unei cunoscute artiste, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru pedofilie și viol

Publicat: 30 ian. 2020, 13:15 Autor: Hermina Hagianu News

Ştirea care a cutremurat showbiz-ul internaţional îl are în prim-plan pe fratele celebrei rapperițe Nicki Minaj. Bărbatul a primit sentința de 25 de ani în închisoare pentru că a violat o fetiță de 11 ani.

Jelani Minaj, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat de abuz sexual și punere în pericol a unui minor în luna noiembrie a anului 2017. Copila care a fost abuzată de bărbat a spus în cadrul proceselor din 2015 că a fost violată în mod repetat de acesta, în timp ce mama ei era la muncă.

Violatorul a cerut reevaluarea condamnării sale, dar a fost refuzat de judecători, întrucât dovezile erau clare – ADN-ul lui bărbatului a fost găsit pe pantalonii de pijama a fetiței.

Avocatul lui Jelani Minaj a încercat să obțină sentința minimă de 10 ani pentru clientul său, însă fără succes. Motivele invocate de Minaj și avocatul său pentru reevaluarea pedepsei au fost problema vinovatului cu alcoolul, precum și hipotermia, anemia și guta de care acesta ar suferi.

Victima a povestit calvarul prin care a trecut

Judecătorul a spus că, din punctul lui de vedere, Jelani Miraj nu a facut altceva decât să distrugă un copil, violându-l în mod repetat.

Victima, acum în vârstă de 14 ani, a dat detalii sfâşietoare cu referire la abuzurile sexuale la care a fost supusă de circa 4 ori pe săptămână şi uneori chiar de 2 ori pe zi. Mai mult, a mărturisit că a avut gânduri sinucigaşe în urma acestor abuzuri.

Publicat: 30 ian. 2020, 13:15 Autor: Hermina Hagianu News
Pe aceeași temă