Vedeta care a fost la un pas de moarte de 3 ori! Își face cruce de fiecare dată când își amintește

Publicat: 11 Aug. 2020, 09:31 Vedete

O vedetă cunoscută la nivel mondial a povestit că s-a aflat în trei situații aproape de moarte, dar care i-au schimbat mult viziunea asupra vieții.

Este vorba despre frumoasa Sharon Stone, care, ajunsă la vârsta de 62 de ani, se poate declara una dintre cele mai norocoase persoane de pe pământ. Nu doar că a înfruntat moarte de trei ori, dar a și demonstrat că are o voință de fier să meargă mereu mai departe.

Sharon Stone a povestit că la vârsta de 14 ani era să moară prima oară. Actrița din Pennsylvania a mărturisit că și-a tăiat gâtul într-o frânghie de rufe.

”Mi-am tăiat gâtul într-o frânghie de rufe până la 2 centrimetri şi jumătate de vena jugulară, când aveam 14 ani”, a povestit Sharon Stone pentru The Sun.

Sharon Stone a fost lovită de fulger

Un alt incident de care a avut parte Sharon Stone a fost atunci când se afla acasă și punea apă din fântână într-un fier de călcat. În acel moment, când ea avea o mână pe fier și o alta pe robinet, a fost lovită de fulger. Impactul a fost atât de mare, încât a fost aruncată, la propriu, în bucătărie.

”Eram acasă, aveam propria noastră fântână. Puneam apă în fierul de călcat şi aveam o mână pe robinet şi cealaltă pe fier, în timp ce fântâna a fost lovită de fulger. Fulgerul a fost condus prin apă şi m-a lovit, m-a aruncat prin bucătărie şi am lovit frigiderul. Mama mea era acolo şi m-a lovit peste faţă ca să îmi revin în simţiri”, a povestit Sharon Stone.

Al treilea moment în care a fost la un pas de moarte a fost în anul 2001, când Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral. Atunci medicii i-au spus că șansele de supraviețuire sunt de 1. A avut și hemoragie, dar după o operație de 7 ore, și-a revenit. A fost nevoită să învețe din nou să meargă și să vorbească.

Publicat: 11 Aug. 2020, 09:31 Vedete
Pe aceeași temă