Amintirile șocante ale lui Sharon Stone! Actrița a făcut avort: ”Eram slabă şi speriată”

Publicat: 04 apr. 2021, 10:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

Sharon Stone a trecut prin episoade traumatizante de-a lungul vieții sale. Un moment marcant a fost când actrița a făcut avort, iar apoi a trebuit să dea foc hainelor pline de sânge, dar și lenjeriei de pat. Ce a povestit Sharon Stone este greu de digerat!

Sharon Stone a vorbit în volumul “The Beauty of Living Twice” un episod traumatizant și șocant. La vârsta de 18 ani, actrița a rămas gravidă și a făcut avort. A avut probleme de sănătate și nu a vrut să ceară ajutorul prietenelor sale sau familiei. A sângerat câteva zile la rând, iar după ce și-a revenit, Sharon Stone a luat hainele și lenjeria de pat și le-a dat foc într-un butoi, la școală, arată People.

“Sângeram peste tot, mult mai rău decât ar fi trebuit, dar acesta era un secret şi nu aveam cui să îi spun. Aşa că am rămas în camera mea şi am sângerat zile întregi. Eram slabă şi speriată. Stone şi-a revenit în cele din urmă şi a avut grijă, înainte de a se întoarce la cursuri, să îşi ardă cearşafurile şi hainele pline de sânge într-un butoi la şcoală. Abia o vreme mai târziu a căutat consiliere”, a scris vedeta de la Hollywood în memoriile sale.

Sharon Stone a fost lovită de fulger

Sharon Stone a povestit că la vârsta de 14 ani era să moară prima oară. Actrița din Pennsylvania a mărturisit că și-a tăiat gâtul într-o frânghie de rufe. Un alt incident de care a avut parte Sharon Stone a fost atunci când se afla acasă și punea apă din fântână într-un fier de călcat. În acel moment, când ea avea o mână pe fier și o alta pe robinet, a fost lovită de fulger. Impactul a fost atât de mare, încât a fost aruncată, la propriu, în bucătărie.

”Eram acasă, aveam propria noastră fântână. Puneam apă în fierul de călcat şi aveam o mână pe robinet şi cealaltă pe fier, în timp ce fântâna a fost lovită de fulger. Fulgerul a fost condus prin apă şi m-a lovit, m-a aruncat prin bucătărie şi am lovit frigiderul. Mama mea era acolo şi m-a lovit peste faţă ca să îmi revin în simţiri”, a povestit Sharon Stone.

Al treilea moment în care a fost la un pas de moarte a fost în anul 2001, când Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral. Atunci medicii i-au spus că șansele de supraviețuire sunt de 1. A avut și hemoragie, dar după o operație de 7 ore, și-a revenit. A fost nevoită să învețe din nou să meargă și să vorbească.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 04 apr. 2021, 10:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă