Nu îţi vine să crezi cum arată! Vedete de peste 50 de ani care nu au apelat la operaţii estetice

Publicat: 01 iun. 2020, 09:48 Autor: Elena Vedete

De cele mai multe ori, atunci când eşti cunoscut şi lumina reflectoarelor devine ceva firesc în viaţa ta,să îmbătrâneşti nu este tocmai o opţiune. Însă, nu toate vedele cred în operaţiile estetice. 

Iată cum arată câteva artiste fabuloase, care au trecut de 50 de ani şi îşi păstrează natureleţea.

 

Sharon Stone

Sharon Stone face sport de patru sau cinci ori pe săptămână și spune că nu folosește creme scumpe pentru îngrijirea tenului, ci produse pe care le găsește în supermarket. Actrița a declarat într-un interviu că nu a apelat niciodată la operațiile estetice.

Julianne Moore

Actrita iubeste exercitiile de tip cardio si practica yoga. Celebra actriţă a declarat în trecut că nu ii pasa ca imbatraneste pentru ca e un proces normal si natural.

Salma Hayek

La cei 52 de ani ai săi, Salma Hayek arată absolut perfect. Ridurile nu și-au făcut loc pe chipul ei și în același timp a reușit să-și păstreze silueta impecabilă.

Sigourney Weaver

Recent, actrița a spus că îi place faptul că îmbătrânește și că nu i se pare nimic îngrozitor să ai riduri. Starul american a preferat întotdeauna un look natural, alegând să-și păstreze chiar și culoarea naturală a părului.

Halle Berry

Halle Berry iubeste sportul si, din cauza bolii de care sufera, diabet, trebuie sa fie foarte atenta la stilul ei de viata. De aceea, ea nu a apelat pana acum la vreo interventie estetica.

Jodie Foster

Actrita este impotriva operatiilor estetice si crede ca societatea moderna le impinge pe femei sa apeleze la solutii drastice pentru a-si mentine aspectul tanar.
Publicat: 01 iun. 2020, 09:48 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă