Halle Berry a fost rănită pe platourile de filmare. Actrița și-a rupt trei coaste!

Publicat: 19 nov. 2019, 15:38 Autor: Simona Vedete

Actrița americană Halle Berry s-a rănit pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Bruised”, în care joacă rolul unei luptătoare Mixed Martial Arts (MMA).

Halle Berry a fost rănită pe platourile de filmare. Debutează ca regizor, iar producția a fost întreruptă pentru câteva zile, potrivit contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 53 de ani a fost rănită în timp ce filma o scenă de luptă la sala de sport Mack’s Elite Heat Boxing Gym din Newark, New Jersey.

Producătorii filmului au refuzat să ofere detalii, dar au subliniat că nu a fost „nimic serios”. „Este obosită. Avea nevoie de o pauză”, au spus aceștia.

În aprilie, Halle Berry și-a rupt trei coaste pe platourile de filmare ale lungmetrajului „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, în care joacă alături de Keanu Reeves, însă, la momentul respectiv, aceasta a spus că ea consideră rana drept o „insignă de onoare”.

Actrița americană Halle Berry debutează în calitate de regizoare cu pelicula „Bruised”, despre o luptătoare MMA, continuând astfel colaborarea cu producătorul seriei „John Wick”, Basil Iwanyk.

Halle Berry interpretează rolul lui Jackie „Justice”, care trăiește dezamăgirea eșecului în singurul domeniu în care era bună: artele marțiale. Personajul ei se trezește că trebuie să învețe să îl crească pe Manny, fiul pe care îl părăsise cu câțiva ani înainte și care reapare în viața ei la vârsta de 6 ani. Lupta ei se transformă dintr-o confruntare în cușcă într-o străduință de a deveni mama pe care o merită cel mic.

Halle Berry este prima și, până acum, singura artistă de culoare care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. A debutat ca actriță în 1991, cu un rol în „Jungle Fever”, de Spike Lee, și a fost în anii 2000 actrița cel mai bine plătită, după apariții în seria „X-Men” și în pelicula „Die Another Day” din franciza „James Bond”.

Publicat: 19 nov. 2019, 15:38 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă