O actriță celebră, furioasă că i s-au amânat spectacolele din cauza virusului: “Cum rămâne cu mall-iștii, bătrânii din biserici?”

Publicat: 16 Mar. 2020, 09:35 Vedete

O actriță celebră este furioasă că i s-au amânat spectacolele din cauza coronavirusului! Tania Popa, căci despre ea este vorba, a tunat și a fulgerat pe pagina sa de socializare, după ce a aflat ce reguli trebuie să respecte!

Mai exact, actrița nu mai poate urca, momentan, pe scenă, la teatru, conform noilor reguli. Asta nu i-a picat deloc bine Taniei Popa, se pare, ea considerând că nu doar teatrele trebuie închise, ci și mall-urile, bisericile sau sălile de cinema!

“Ieri după ce mi s-a amânat primul eveniment dintr-un șir care nu știu cât va dura am hotarât să bricolez ceva, un dressing (zâmbeste – n.r.)

În timp ce mai strângeam un șurub, mai dădeam un semn, am început să analizez cum gândește conducerea acestei minunate țări. Dacă elevii, spectatorii sălilor de teatru și încă câteva categorii sunt „protejate” de hotărârea 6, cum rămâne cu studenții, mall-iștii, spectatorii sălilor de cinema, bătrânii din biserici…și mulți alții? Am terminat și dressing-ul și tot nu am găsit vreo logică.

Hai că mă duc să văd ce fac astăzi (zâmbeste – n.r.).

Vă pup cu drag, prin mască!”, este mesajul postat de Tania Popa.

Foto: Facebook Tania Popa

Publicat: 16 Mar. 2020, 09:35 Vedete
Pe aceeași temă