‘Romanii au talent’ va avea parte de schimbari radicale. Galele live vor fi afectate

Publicat: 16 apr. 2019, 17:19 Autor: Simona News 3

A noua editie a show-ului "Romanii au talent" a debutat pe 8 februarie.

‘Romanii au talent’ va avea parte de schimbari radicale. Show-ul vine cu noi surprize si noi concurenti, care se vor lupta pana-n ultima clipa pentru marele premiu de 120.000 de euro. Telespectatorii au ocazia de a vedea momentan editiile inregistrate de la auditii.

In scurt timp insa, vor urma galele live iar apoi mult asteptata finala. Insa producatorii show-ului vin cu mari surprize pentru telespectatori, fiindca s-au facut modificari care vor surprinde pe toata lumea.

Prima modificare a fost facuta chiar de la inceputul noului sezon, atunci cand s-a aflat ca Mihaela Radulescu a fost inlocuita de indragitul Mihai Petre, in calitate de jurat. Asta pentru ca Mihaela a semnat contract pentru „Ferma”, show transmis tot de Pro TV.

‘Romanii au talent’ va avea parte de schimbari radicale

Romanii au talent va avea parte de schimbari radicale

Insa surprizele nu se opresc aici, fiindca mult asteptatele gale live vor avea parte de schimbari majore. Daca in editiile trecute erau cinci semifinale live, acum vor fi doar doua gale live, la care se adauga marea finala.

Pe 17 mai va avea loc prima gala live, pe 24 mai cea de-a doua gala live iar pe 31 mai va fi transmisa marea finala. In semifinale vor participa 24 de concurenti, cate 12 pentru fiecare emisiune.

Producatorii au decis ca in acest an sa fie mai radicali cu toti concurentii iar selectia sa fie mult mai riguroasa, de aceea vor fi alesi doar 24 dintre ei pentru a participa in galele live, potrivit Click!.

Publicat: 16 apr. 2019, 17:19 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă