‘Trage si impinge’, pozitia care innebuneste barbatii! Femeile nu trebuie sa faca nimic, ei depun toata munca!

Publicat: 20 Jul. 2019, 16:14 Life

Daca vrei sa iti faci iubitul fericit, ai nimerit pozitia care il va incanta. Este usor de facut si femeile nu trebuie sa munceasca.

‘Trage si impinge’ e pozitia care innebuneste barbatii. Este usor de facut deoarece este, practic, pozitia ‘doggy style’, dar cu miscari diferite. Sexpertul Ann Summers a marturisit pentru Thesun.co.uk ca este ceea ce isi doresc barbatii in pat, de la femei.

Este o pozitie care va oferi senzatii inedite femeilor, dar si barbatilor. Partenerele lor trebuie sa stea – in pat sau pe podea – in genunchi si in coate. Barbatul vine si se pozitioneaza in spatele partenerei.

‘Trage si impinge’, pozitia care innebuneste barbatii

'Trage si impinge', pozitia care innebuneste barbatii! Este important ca in aceasta pozitie, femeile sa isi tina genunchii lipiti de podea sau pat si apropiati. Partenerul poate sa se axeze pe orice parte doreste (adica usor inclinat spre stanga sau spre dreapta).

Miscarile pot fi lente, la inceput, apoi putin mai alerte. Important este ca miscarea sa fie de ‘trage si impinge’, asa cum spune si numele pozitiei sexuale. Specialistii sustin ca astfel se stimuleaza mai bine punctul G, dar si vaginul.

Pentru aceasta pozitie puteti folosi si jucarii sexuale asupra partenerei dvs. Daca nu, puteti folosi mana. „Penetrarea rapida si inceata, sau adanca si mai putin adanca, va stimula punctul G mai bine. Garanteaza un orgasm senzational pentru femei”, sustine Ann.

Daca nu iti place aceasta pozitie, mai avem cateva pentru a iti imbunatati viata sexuala alaturi de partenerul tau:

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Pozitia sexuala inspirata de Wimbledon: Drop Shot! Crezi ca poti sa o faci cu partenerul tau?

‘Galeata dragostei’ e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!

Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea pe care femeile o vor adora. Ii simt pe barbati ‘uriasi’

Pozitia ‘roaba Wonky’ a devenit preferata BARBATILOR! De ce toti vor sa simta partenera din pozitia asta

Publicat: 20 Jul. 2019, 16:14 Life
Pe aceeași temă