‘Galeata dragostei’ e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!

Publicat: 17 iul. 2019, 16:37 Autor: Echipa Ciao.ro Life
'Galeata dragostei' e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!

Daca esti pasionat de noi provocari in pat, ai nimerit unde trebuie. Aceasta pozitie iti va oferi senzatii tari, nemaitraite pana acum!

‘Galeata dragostei’ e pozitia sexuala a verii. Nu este pentru cei slabi de inima sau cu probleme de sanatate. E o pozitie destul de solicitanta, dar care te va recompensa generos pentru efortul depus. In pozitia ‘Galeata dragostei’, organul genital al barbatului se simte mai mare.

In plus, pe langa acest atu, barbatii vor simti partenera de 5 ori mai bine. Chiar daca e destul de greu de executat, pozitia e geniala. Vei avea nevoie de ceva stretching inainte 🙂 Iti GARANTAM!

‘Galeata dragostei’ e pozitia sexuala a verii

'Galeata dragostei' e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!
‘Galeata dragostei’ e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!

Sexpertul Sammi Cole, de la Lovehoney, sustine ca pozitia vine cu senzatii noi, pe care multi oameni nu le-au mai trait. De ‘vina’ este unghiul in care organele sexuale ale partenerilor se afla.

„Unghiul si miscarea pe care le creaza ofera o alternativa la miscarile traditionale din pat. Senzatiile sunt mult mai placute atat pentru barbati, cat si pentru femei. Este o pozitie buna pentru barbatii care au nevoie de mai multa frecare si pentru femeile care adora o stimulare lenta a punctului G. Este o pozitie pe care nu o recomand celor care consuma alcool”, sustine Sammi Cole, citat de Thesun.co.uk.

Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea pe care femeile o vor adora. Ii simt pe barbati ‘uriasi’

Cum se face ‘Galeata dragostei’

'Galeata dragostei' e pozitia sexuala a verii! Barbatul se simte urias, iar femeia tipa de placere!Barbatul va sta pe un scaun sau pe marginea patului. Femeia se urca pe el, cu fata. Isi va pune ambele picioare pe umerii lui, cu gleznele langa urechi. Barbatul isi va sustine partenera cu mainile puse pe spate sau sold, pentru ca ea sa nu cada pe spate in timpul miscarilor intense.

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Femeia va fi cea care va conduce miscarile. Barbatul o poate stimula tragand de ea, inainte si inapoi, cu bratele.

Pozitia ‘roaba Wonky’ a devenit preferata BARBATILOR! De ce toti vor sa simta partenera din pozitia asta

Publicat: 17 iul. 2019, 16:37 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă