Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Publicat: 06 Jul. 2019, 11:23 Life
Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Cand vine vorba de intimitatea din pat, cuplurile sunt dornice de experimentat. O noua pozitie a devenit preferata tinerilor, in 2019.

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile, ofera senzatii inedite. Nu implica prea multe acrobatii din partea celor implicati in activitatea intima. Cuplurile sunt innebunite dupa aceasta pozitie deoarece barbatii se simt mai ‘mari’ in interiorul partenerelor.

Sexpertul Tracey Cox a marturisit pentru Daily Mail cum se executa pozitia. Femeia sta pe spate si barbatul se pune deasupra ei. Femeia isi ridica apoi picioarele peste umerii lui si il prinde (carlig). Gleznele ei trebuie sa fie pe umerii barbatului.

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face Barbatii sunt cei mai avantajati
Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face Barbatii sunt cei mai avantajati

Apoi barbatul se apleaca peste femeie, sprijinindu-si greutatea in coate. Isi deschide usor coapsele pentru a cuprinde posteriorul partenerei cu ele, fara a il strange. De jos, partenera poate sa il apuce cu mainile de coapse si sa il ghideze spre placerea ei.

„Un sfat bun pentru aceasta pozitie este sa iti incrucisezi gleznele la ceafa lui. Facand asta, canalul vaginului se va stramta”, sustine experta.Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face Barbatii sunt cei mai avantajati

Cum se face pozitia 68

O alta pozitie pe care oamenii au inceput sa o practice tot mai des in 2019 este pozitia 68. Este cea in care un partener se bucura de toata atentia si placerea oferita de cel cu care intretine relatii intime. Apoi rolurile se schimba. Este preferata la ora actuala, pozitia 69 devenind deja istorie.

A participat la o partida de sex in trei si a avut parte de socul vietii. Ce i s-a intamplat femeii dupa ce a vrut sa schimbe pozitia

Pentru pozitia 68, un partener va sta pe spate, cu genunchii indoiti si talpile lipite de podea. Apoi cealalta persoana se pune pe pieptul ei, pozitionandu-se cu organele genitale in zona gurii partenerului. Cel de sus controleaza miscarile in timp ce partenerul de jos se bucura de priveliste si isi face treaba. Afla aici totul despre pozitia 68!

Femeia care lesina cand face sex: ”Prima oara a fost un soc. Pot rezista doar daca…”

Publicat: 06 Jul. 2019, 11:23 Life
Pe aceeași temă