Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea pe care femeile o vor adora. Ii simt pe barbati ‘uriasi’

Publicat: 10 iul. 2019, 12:28 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Ca in fiecare seara, orice cuplu alege sa se relaxeze pe canapea, la tv, urmarind programele preferate. Uneori, lucrurile se incing!

Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea pe care femeile o vor adora. Este un mod prin care puteti experimenta senzatii tari, imediat dupa film sau, de ce nu, chiar in timpul lui. Aceasta pozitie este una ideala pentru ca femeile tind sa isi simta partenerul mai ‘urias’.

Femeia va sta pe spate si isi va ridica picioarele in aer. Apoi isi va pune gambele pe umerii partenerului sau, in timp ce se aseaza in pozitia misionarului. Este o pozitie potrivita pentru barbatii care nu sunt extrem de dotati de la mama natura.

Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea

Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea pe care femeile o vor adora. Ii simt pe barbati 'uriasi'
Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea pe care femeile o vor adora. Ii simt pe barbati ‘uriasi’

„Pozitia sexuala pentru canapea Lusty Lean este potrivita pentru cuplurile care adora penetrarea adanca. Dar pentru asta, trupurile voastre trebuie sa stea aliniate perfect. Este va sta deasupra si va avea control total asupra actului in sine.

Lusty Lean, pozitia sexuala pentru canapea pe care femeile o vor adora. Ii simt pe barbati 'uriasi'Daca barbatul sta pe partea mai mica a canapelei, pozitia ii va permite o penetrare adanca si lunga, fara sa isi faca probleme ca isi va rani partenera. Ea se poate intinde sa isi mangaie partenerul pe spate sau pe fese. Il poate trage mai mult spre ea din acest unghi”, explica sexperta Annabelle Knight, conform Thesun.co.uk.

Tot ce trebuie sa afli despre pozitia sexuala 68. Cum trebuie sa stea femeia, ce se intampla si cat de periculoasa e

Pozitia ‘roaba Wonky’ a devenit preferata BARBATILOR! De ce toti vor sa simta partenera din pozitia asta

Carligul, pozitia sexuala care a innebunit cuplurile. Cum se face? Barbatii sunt cei mai avantajati

Publicat: 10 iul. 2019, 12:28 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă