Anamaria Prodan si Dan Alexa, dati de gol: ‘Are o relatie mai intimă cu el, mai deosebita’

Publicat: 20 iul. 2019, 12:06 Autor: D. C. News 3

In urma cu doi ani, celebrul Ionel Ganea a facut o marturisire care, la vremea respectiva, soca. Acum doar confirma ce se stie.

Anamaria Prodan si Dan Alexa au fost dati de gol de Ionel Ganea, in urma cu doi ani. In anul 2017, acesta din urma a facut cateva declaratii incendiare. Marturisirile au fost facute publice dupa ce nu a fost numit la Concordia Chiajna. Locul lui a fost luat de Dan Alexa.

Asa ca Ionel Ganea, furios ca a pierdut postul de la Chiajna, i-a dat de gol pe Anamaria Prodan si Dan Alexa. Acesta a marturisit pentru sport.ro ca impresara si antrenorul au o relatie intima, insinuand ca sunt amanti.

Anamaria Prodan si Dan Alexa, dati de gol de Ionel Ganea

„Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”, a spus Ganea pentru sursa sus mentionata.

Cu toate ca in urma cu cateva zile, cand Simona Halep castiga Wimbledon-ul in fata Serenei Williams, Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa (VIDEO aici), Ionel Ganea nu a mai reactionat de data aceasta.

Speculatiile au intarit declaratia lui Ionel Ganea din 2017. Cu toate ca el nu a oferit nicio marturisire despre incident, un prieten i-a transmis un mesaj care pare sa confirme relatia celor doi. “Ai nimerit-o cu Prodanca! S-a adeverit tot ce ai zis! Chirurgul a fost castrat pe live!”. „Chirurgul” este porecla lui Dan Alexa de când juca fotbal. Jucatorul era recunoscut pentru intrările sale dure.

Incredibil! Anamaria Prodan loveste din nou! De data asta il face praf pe Cornel Dinu! „Reprezint idealul dumneavoastra de femeie! Vise umede Cornele!”

Dan Alexa se scuza in 2017

Anamaria Prodan si Dan Alexa, dati de gol de Ionel Ganea: 'Are o relatie mai intimă cu el, mai deosebita'
Anamaria Prodan si Dan Alexa, dati de gol de Ionel Ganea: ‘Are o relatie mai intimă cu el, mai deosebita’

Pentru ca Ionel Ganea l-a numit ‘amantul Anamariei Prodan’, in urma cu 2 ani, Dan Alexa se apara. Sustinea ca este prieten bun cu Reghe si, deoarece Anamaria Prodan e sotia lui, el si impresara fotbalistilor din Romania au o relatie foarte apropiata.

Anamaria Prodan, rasturnare de situatie in declaratii! „Nu regret nicio secunda din viata mea! Am lasat in urma mea o familie fericita…”

„Eu şi Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut. Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu şi Reghe suntem antrenori de fotbal şi prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal şi eternul ‘wannabe’ .

Ce i-a zis Dan Alexa Anamariei Prodan, dupa croseul primit in gura! Impresara a spus tot adevarul VIDEO

Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de râs, aşa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-şi revină. El are nişte probleme pe care noi toţi le cunoaştem. Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toţi suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea”.

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa, inainte sa ii dea un pumn in gura! E dovada ca sunt amanti?!

Cariera lui Dan Alexa s-a terminat?! Impresara fotbalistilor arunca bomba: ‘Nu mai poate avea un viitor acum’ VIDEO

Publicat: 20 iul. 2019, 12:06 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×